پخش زنده
امروز: -
رئیس رسانه ملی: تبلیغ کالاهای با کیفیت ایرانی در شبکه های رادیویی و تلویزیونی از برنامه های مهم سازمان صدا و سیما با هدف حمایت از تولید و اشتغال است
به گزارش اخبار استان های خبرگزاری صداوسیما رئیس رسانه ملی در آیین افتتاح ساختمان جدید صداوسیمای مرکز خراسان شمالی در سالن اجتماعات استانداری، تبلیغ کالاهای با کیفیت ایرانی در شبکه های رادیویی و تلویزیونی را از برنامه های مهم سازمان صدا و سیما با هدف حمایت از تولید و اشتغال عنوان کرد و افزود: همه باید با برنامه ریزی صحیح و منسجم، از ورود قاچاق کالا به کشور جلوگیری کنیم، چرا که ورود این کالاها به بازار، رکود و تعطیلی واحدهای تولیدی ایرانی را به همراه خواهد داشت.
دکتر علی عسکری با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال اقدام و عمل در حیطه سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری گفت: صداوسیما وظیفه خود می داند اقدامات انجام شده دستگاه ها و نهادهای مختلف را در حوزه اقتصاد مقاومتی منعکس کند و به پیگیری نقاط قوت و ضعف در این بخش بپردازد.
وی با تاکید بر حمایت رسانه ملی از کشاورزان و صنعتگران و تبیین مشکلات این بخش در شبکه های سراسری و استانی افزود: در شرایط فعلی اشتغال یکی از مهمترین مشکلات جامعه است که باید با تدبیر و برنامه ریزی و ایجاد فرصت های شغلی در شهرها و روستاها، از مهاجرت جوانان به کلانشهرها و بروز مشکلات حاشیه نشینی جلوگیری شود.
رئیس سازمان صداوسیما با قدردانی از زحمات کارکنان این مرکز در راه اندازی سایت جدید، گفت: تجهیزات فنی و تاسیسات این ساختمان مطابق با استانداردهای رسانه ای روز، تهیه و نصب شد.
دکتر علی عسکری با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی صحیح و به موقع اخبار گفت: امروز برای نخستین بار در کشور، صفحه استانی سایت خبرگزاری صداوسیما در خراسان شمالی افتتاح شد که باعث ارتقای کیفیت و افزایش سرعت و صحت انعکاس اخبار می شود.
وی با بیان اینکه استان خراسان شمالی توانمندی های فراوان در زمینه های مختلف اقتصادی، کشاورزی، گردشگری و فرهنگی دارد، افزود: رسانه استانی و شبکه های ملی آمادگی دارند قابلیت های این استان را با هدف جذب سرمایه گذار، معرفی و تبیین کنند.
رئیس رسانه ملی در بخش دیگری از سخنان خود رسانه ملی را یار و همراه همه دستگاه های اجرایی، قضایی و انتظامی عنوان کرد و گفت: اجرای موفقیت آمیز برنامه ها و طرح های کلان، نیازمند همکاری و تعامل نهادها و دستگاه ها با رسانه است.
دکتر علی عسکری با بیان اینکه پیشبرد برنامه های رسانه نیز با همراهی سایر نهادها میسر خواهد شد، گفت: تشکیل کمیته های مشترک رسانه و دستگاه های اجرایی با هدف اجرای برنامه های مهم و اولویت دار، کمک شایانی به مدیریت این طرح ها خواهد کرد.
پیش از سخنان دکتر عسکری، مهندس محمدرضا صالحی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه صداوسیما در دیدگاه مقام معظم رهبری، قرارگاه مقدم و فعال مقابله با جنگ نرم است، گفت: رسانه، پل ارتباطی میان مردم و مسئولان است که از یک سو خواسته ها و مشکلات جامعه را مطرح می کند و از سوی دیگر به تبیین توانمندی ها و برنامه های مدیران می پردازد.
وی با تاکید بر اینکه رسانه چشم بیدار جامعه است و باید با اعتدال و امانتداری به انعکاس فعالیت ها و بیان نقدها بپردازد، افزود: دستگاه های اجرائی استان هرگونه اختلاف با رسانه ها را با مشورت معاونت سیاسی و امنیتی استانداری حل، و از طرح موضوع به صورت دعاوی قضایی خودداری کنند.
صالحی اتکا به مردم را تقویت کننده نقش رسانه دانست و با اشاره به وقوع کودتاهای متعدد در ترکیه از سال 1960 تاکنون گفت: رمز پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در منطقه پرآشوب غرب آسیا، وحدت و اتحاد و همدلی مردم و مسئولان است.
استاندار خراسان شمالی همچنین با بیان اینکه این استان توانمندی های متعددی در زمینه های مختلف دارد، از مسئولان صداوسیما خواست این قابلیت ها را علاوه بر شبکه استانی در شبکه های سراسری نیز منعکس کنند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز خراسان شمالی نیز با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید این مرکز در مردادماه سال 85 گفت: این طرح با 400 میلیارد ریال اعتبار و در مساحت 151 هزار متر مربع و زیربنای شش هزار و پانصد متر مربع امروز به بهره برداری رسید.
دکتر امیر هوشنگ آذردشتی با بیان اینکه برای راه اندازی این سایت، 12 کیلومتر کابل کشی فیبرنوری انجام شد، افزود: در ساختمان جدید، 3 استودیوی تلویزیونی، 5 استودیوی رادیویی، تجهیزات تولید انیمیشن سه بعدی و استودیوی مجازی با هدف ارتقای کیفیت برنامه های تولیدی ایجاد شد.
وی با اشاره به تشکیل 5 اتاق فکر و آغاز فرایند جابجایی مرکز از ابتدای امسال گفت: کار انتقال و آماده سازی سایت جدید، با تلاش شبانه روزی کارکنان صداوسیمای استان انجام شد.
مدیرکل صداوسیمای خراسان شمالی از پوشش 83 درصدی شبکه های دیجیتال در این استان خبر داد و افزود: براساس آخرین نظرسنجی های انجام شده در بهار امسال، میزان رضایت مردمی از برنامه های رادیوئی، 86 درصد و از برنامه های تلویزیونی 72 درصد بود که با راه اندازی تجهیزات جدید و افزایش کیفیت برنامه های تولیدی، این میزان افزایش خواهد یافت.