تشکیل ستاد محرومیت زدایی در استان لرستان
استاندار لرستان از تشکیل ستاد محرومیت زدایی در مناطق روستایی استان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ اقای بازوند در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: متاسفانه بسیاری از مناطق روستایی این منطقه به شدت از محرومیت رنج می برند.
وی همچنین با اشاره به اینکه روستاها کانون تولید و اشتغال در جامعه هستند ، اظهار داشت : توسعه زیرساخت های اساسی عمرانی ،رفاهی، تولیدی و کارآفرینی در مناطق روستایی بسیار حیاتی است.
استاندار لرستان گفت : محرومیت زدایی مناطق روستایی کشور به ویژه این استان از اولویت های اصلی نظام است.
وی در ادامه به ظرفیت های اقتصادی مناطق روستایی استان لرستان اشاره کرد و افزود: زراعت، باغبانی، شیلات، دامپروری، زنبورداری، صنایع دستی، گردشگری و ... از جمله این ظرفیت هاست.
بازوند توسعه گردشگری روستایی را موتور محرکه اقتصاد مناطق روستایی دانست و اظهارداشت: مناظر زیبا و بی بدیلی در سراسر استان لرستان وجود دارد که چشم هربیننده ای را مسحور می کند.
وی همچنین بر لزوم بهره گیری صحیح از توان گردشگری روستایی لرستان تاکید کرد و اظهارداشت: احداث راه های دسترسی مناسب، گازرسانی و تامین دیگر زیر ساخت اساسی می تواند به توسعه گردشگری روستایی رونق بخشد.
استاندار لرستان جلوگیری از پدیده مهاجرت روستائیان به شهرها را از مزیت های مهم گردشگری عنوان کرد و گفت: از آنجا که بخش عمده جمعیت لرستان را روستائیان تشکیل می دهند با حمایت از گردشگری کشاورزی و درآمدزایی برای کشاورزان می توان به افزایش توان اقتصادی و ماندگاری آنان در روستاها کمک کرد.
وی افزود: تبلیغات و اطلاع رسانی مناسب، برنامه ریزی علمی - فنی و در نهایت همکاری همه دستگاههای اجرایی به توسعه گردشگری روستایی منجر می شود.
بازوند بیان داشت: از نظر اقتصادی گردشگری می تواند اثرات اقتصادی مهمی را برای نواحی روستایی دربرداشته باشد.
وی تصریح کرد: گردشگری روستایی به عنوان یک ابزار برای تولید اشتغال و توسعه اقتصادی در سطح منطقه می تواند موجب کاهش فقر و افزایش درآمد شود.
استاندار لرستان گفت: گردشگری روستایی فقط حضور در طبیعت نیست بلکه همه فعالیت های تفریحی و گردشگری در مناطق روستایی که بر پایه کشاورزی، دامداری، هنرها و صنایع دستی، آداب و رسوم محلی، بافت سنتی، معماری بومی، شکار و ... انجام می گیرد را در بر می گیرد.
وی اظهارداشت: با توجه به تنوع اقلیم و آب و هوا در لرستان تمامی روستاهای این استان زمینه جذب گردشگر را دارند و از این طریق می توان به رشد اقتصادی روستاها کمک کرد.
بازوند افزود: گردشگری روستایی در دنیای امروز یکی از بخش های مهم فعالیت های اقتصادی محسوب می شود.
وی اظهارداشت: توسعه گردشگری روستایی راهبردی برای بهبود زندگی اقتصادی و اجتماعی در مناطق روستایی طراحی شده است.
استاندار لرستان تصریح کرد: افزایش درآمد روستائیان و خانوارهای روستایی یکی از مهمترین اهداف توریسم روستایی و کشاورزی است.
وی اذعان داشت: توریسم روستایی می تواند باعث افزایش میزان درآمد روستائیان شود که این خود یکی از اهداف این نوع توریسم است.
بازوند بیان داشت: گردشگری یک صنعت سبز است و منطبق با اصول زیستمحیطی برخلاف بسیاری دیگر از صنایع بر مبنای انرژی های غیرتجدید شونده بنیان گذاشته نشده بلکه براساس پتانسیلهای بومی هر منطقه شکل گرفته است.
وی تاکیدکرد: در حقیقت گردشگری روستایی می تواند به عنوان یک صنعت پایدار و مطابق با محیطزیست در فضای رشد و بالندگی کشور به شدت نقش آفرین باشد.