بازگشت مسافران پرواز مسکو - تهران با هواپیمای جایگزین
مسافران پرواز مسکو - تهران شرکت هواپیمایی ماهان پس از 12 ساعت انتظار بالاخره با یک فروند هواپیمای جایگزین به تهران رسیدند.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور در مصاحبه تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره علت این تاخیر گفت: هواپیمای ایرباس
![بازگشت مسافران پرواز مسکو - تهران با هواپیمای جایگزین بازگشت مسافران پرواز مسکو - تهران با هواپیمای جایگزین](/files/fa/news/1395/4/25/269060_624.jpg)
320 شرکت ماهان روز گذشته و قبل از پرواز به علت نقص فنی یک موتور در مسکو زمین گیر شد.
رضا جعفرزاده افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده پرواز هواپیمای جایگزین از تهران و از فرودگاه بین المللی امام (ره) به مسکو رفت تا مسافران را به تهران منتقل کند.
وی ادامه داد: گزارش های رسیده از مسکو حاکی است مسافران این پرواز که از ظهر پنجشنبه در این شرایط به سر میبردند از طولانی شدن انتظار برای رسیدن هواپیمای پرواز بازگشت ابراز نارضایتی کردند که وظیفه هواپیمایی ماهان بود حداقل از مسافران این پرواز عذرخواهی کند.
جعفرزاده در پایان تاکید کرد: اگر سهل انگاری و کم کاری صورت گرفته باشد با هواپیمایی ماهان طبق مکانیزمی که وجود دارد حتما برخورد خواهد شد.