مجله طب اطفال آمریکا:
کودکانی که انگشت می مکند یا ناخن می جوند، کمتر دچار آلرژی می شوند
کودکانی که انگشت می مکند یا ناخن می جوند، ممکن است در آینده حساسیت کمتری به گرد و غبار، کنه ها، علوفه، موی گربه، سگ یا اسب یا ذرات موجود در هوا داشته باشند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، نتایج تازه ترین مطالعات نشان می دهد کودکانی که انگشت خود را می مکند یا ناخنهایشان را می جوند، احتمال کمتری دارد که در بزرگسالی دچار آلرژی شوند.
به گفته محققان کانادایی که نتایج مطالعات آنها در مجله آمریکایی « طب اطفال -Pedriatrics » منتشر شده است، کودکانی که انگشت می مکند یا ناخن می جوند، هر چند که عادات بدی دارند، اما در آینده ممکن است حساسیت کمتری به گرد و غبار، کنه ها، علوفه، موی گربه، سگ یا اسب یا ذرات موجود در هوا داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، پروفسور مالکوک سیرز از دانشکده پزشکی دانشگاه مک مستر کانادا و مسئول این تحقیق گفت نتایج این تحقیق نظریه مربوط به بهداشت را مبنی بر اینکه قرار گرفتن فرد در معرض آلودگی یا میکروب در سنین پایین، خطر ابتلا به آلرژی ها را کاهش می دهد، تقویت می کند.
وی افزود:« ما توصیه نمی کنیم که این عادات رفتاری در کودکان ترغیب شود، اما به نظر می رسد که این مطالعه روی خوب این عادت بد را نشان می دهد.»
محققان در این مطالعه گروهی هزار نفره از افراد متولد سال 1972 به بعد را در نیوزیلند مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند که 31 درصد از این افراد در کودکی غالبا انگشت خود را می مکیدند یا ناخن هایشان را می جویدند.
در میان همه شرکت کنندگان در این مطالعه که در 13 سالگی و تا 32 سالگی مورد بررسی قرار گرفتند، 45 درصد مستعد ابتلا به آلرژی بودند. در بین افرادی که یا ناخن می جویدند یا انگشتشان را می مکیدند، تنها 40 درصد دچار آلرژی بودند، اما در گروه افرادی که هر دو عادت بد رفتاری را داشتند، این احتمال به 31 درصد کاهش داشته است.
نداشتن آلرژی در این کودکان تا سن بزرگسالی ادامه می یابد. با این حال، این مطالعه ارتباطی بین مکیدن انگشت یا ناخن جویدن و ظهور آسم یا رینیت آلرژیک (التهاب مخاط بینی) که نوعی حساسیت به گرده ها است، تعیین نکرده است.