انجام بیش از 28 هزار ماموریت توسط اورژانس 115 در عید فطر
سخنگوی اورژانس کشور گفت: تعداد ماموریت های اورژانس 115 در ایام تعطیلات تا صبح امروز 28 هزار و 519 ماموریت بود که از این تعداد حدود 20 هزار مورد مربوط به شهرها و 7 هزار و 783مورد نیز در جادهها بوده است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ مجتبی خالدی افزود: در این ایام 6 هزار ماموریت تصادفی و 22 هزار ماموریت غیر تصادفی به اورژانس اعلام شده است که در مجموع 7 هزار و 293 نفر در محل درمان و 14 هزار نفر به مراکز درمانی سراسر کشور منتقل شدند.
وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات عید فطر 208 حادثه پرتلفات گزارش و ثبت شده است گفت: 128 مورد از حوادث پر تلفات مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.
خالدی ادامه داد: در حوادث پر تلفات در ایام تعطیلات عید فطر 722 نفر مصدوم شدند و 285 آمبولانس اورژانس 115 برای ارائه خدمات به آن ها به محل اعزام شدند.
سخنگوی اورژانس کشور الگوی سفر مردم به مناطق کشور را عامل بیشترین حوادث اورژانس در استان های کشور دانست و گفت: بیشترین ماموریت اورژانس 115 در کشور مربوط به استان های خراسان رضوی، مازندران، تهران، اصفهان و فارس بوده است.
وی تعداد ماموریت های اورژانس هوایی در این ایام را 32 ماموریت عنوان کرد و افزود: از این تعداد 16 ماموریت ترافیکی و 16 ماموریت دیگر غیر ترافیکی بوده است که در ماموریت های ترافیکی 39 نفر مصدوم و در ماموریت های غیر ترافیکی نیز 30 نفر بیمار به مراکز درمانی انتقال داده شدند و کوچکترین فردی که از طریق اورژانس هوایی به مراکز درمانی منتقل شد دختر بچه ای 2 ساله بود که به یکی از بیمارستان های تهران منتقل شد.
سخنگوی اورژانس کشور گفت: در دستورالعمل ابلاغی اورژانس به دانشگاه های علوم پزشکی در مورد پوشش آمبولانس ها و موتورلانس ها در زمان نماز عید فطر، همکاری با پلیس برای محل های مناسب استقرار آمبولانس ها جهت دسترسی بهتر مردم، تامین تجهیزات مصرفی و غیر مصرفی برای اورژانس های بیمارستانی و حضور متخصصان مقیم تاکیداتی شده است تا مردم بدون هیچ گونه مشکلی از خدمات اورژانسی و درمانی بهره مند شوند.