مهدکودک مجازی ایجاد می شود
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از برنامه ریزی برای ایجاد مهد کودک مجازی خبر داد.
حبیب الله مسعودی فرید در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: تنها 10 درصد کودکان واجد شرایط به مهدکودک می روند.
وی افزود: 700 هزار کودک در مهدهای کودک کشور حضور دارند که از خدمات سلامت و مهارت آموزی استفاده می کنند.
فرید با اشاره به لزوم افزایش دسترسی کودکان به مهدهای کودک برای آموزش مهارت های اجتماعی و سبک زندگی گفت: باید برای 90 درصد کودک که به مهد کودک نمی روند برنامه داشت.
وی افزود: همکاری با موسسات فعال در حوزه کودک برای ایجاد فضای مجازی شبیه مهدهای کودک به منظورآموزش مهارت های اجتماعی در دستور کار است.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: پخش این مهدهای کودک سه بار در هفته از شبکه کودک رسانه ملی، به منظور فراگیری آموزش های مهارتی کودکان زیر سن دبستان امکان پذیر است.
وی افزود: روش دیگر توزیع لوح های فشرده مهدکودک مجازی با همکاری بخش خصوصی است.
فرید گفت: مهدهای مساجد نیز با همکاری سازمان بسیج فعال شده است که جایگاه اجتماعی مساجد را ارتقا داده و زمینه آشنایی نسل نو را با مسجد فراهم می کند.
وی افزود: شهریه مهدهای مساجد با هماهنگی بسیج مساجد تعیین شده و رقم ناچیزی است.
فرید اضافه کرد: آدینه مهدها نیز به صورت رایگان روزهای جمعه در کنار مصلاهای نماز جمعه ایجاد شده است که در برخی موارد با همکاری ستاد نماز جمعه به ارائه خدمات سلامت و دیگر خدمات می پردازد.
وی گفت: نباید مهدهای کودک را تنها محل نگهداری کودکان دانست بلکه محلی برای حضور کودک در عرصه اجتماع و ارتقای مهارت های اجتماعی و سبک زندگی است .
فرید افزود: ارائه خدمات سلامت در کنار ارتقای مهارت های روانی، هیجانی و ذهنی کودکان در مهدهای کودک مورد توجه قرار دارد.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خواهان اختصاص بخشی از تولید ناخالص داخلی برای آموزش به کودکان زیر 7 سال همانند آموزش کودکان بالای 7 سال در مدارس دولتی شد.