ابلاغ محتوای آموزشی یکسان به مهدهای کودک کشور
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از ابلاغ محتوای آموزشی یکسان به مهدهای کودک سراسر کشور خبر داد.
حبیب الله مسعودی فرید در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما گفت: تا پیش از این محتوای آموزشی در مهدهای کودک متفاوت و سلیقه ای بود اما این محتوا با همکاری کارشناسان تنظیم و ابلاغ شده است.
وی افزود: این محتوا در سه بخش دینی،کلاسیک و علمی همچنین سبک زندگی و مهارت اجتماعی تدوین و ارائه شده است.
فرید اضافه کرد: در این بسته در کنار عناوین محتوا به روش انتقال محتوا براساس سن کودکان در نظرگرفته شده است.
وی گفت: آموزش اولیه مربیان مهدهای کودک در زمان دریافت پروانه فعالیت همچنین بازآموزی برای تمدید سه ساله پروانه مهدهای کودک به منظور اصلاح روش های انتقال محتوا در دستور کار قرار دارد.
فرید درباره آموزش محتوای مهارتهای اجتماعی و سبک زندگی در مهدهای کودک افزود: طرح اندازه گیری کفایت روانی و مهارتی و عملیاتی مربیان مهدهای کودک به صورت آزمایشی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اجرا می شود.
وی اضافه کرد: در بخش محتوای دینی نیز بازآموزی مربیان مهدهای کودک با همکاری موسسه خاتم الاوصیا اجرا می شود.
فرید گفت: با همکاری ستاد اقامه نماز کتاب «نمازیاوران کوچک» تدوین و در قالب طرح (نیک)اجرا می شود.
وی افزود: در بخش آموزش محتوای کلاسیک و علمی نیز با همکاری جهاد دانشگاهی آموزش هایی برای مربیان مهدهای کودک با روش های انتقال متناسب با سن کودکان در نظر گرفته شده است.
فرید اضافه کرد: هشت سال نخست زندگی در آموزش مهارت های اجتماعی و سبک زندگی و ارتقای مهارت های هیجانی و عاطفی کودکان از اهمیت بسیار برخوردار است.
وی با اشاره به هزار روز نخست زندگی کودک به عنوان هزار روز طلایی گفت: محتوای آموزش برای ارتقای مهارتهای اجتماعی ،روانی و ذهنی کودکان زیر سه سال تدوین می شود.
وی افزود: تعامل مناسب خانواده با کودک در مهارت آموزی کودکان زیر سه سال موثر است.
فرید گفت: آموزش خانواده و مهدکودک برای ارتقای توانایی های کودکان در کنار یکدیگر ضروری است و هیچ یک جایگزین دیگری نمی شود.