کمک اعتبارات استانی برای تسریع در احیای واحدهای تولیدی
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت : روند احیاء و باز فعال کرن واحدهای صنعتی با اختصاص بخشی از اعتبارات استانی تسریع خواهد شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، علی یزدانی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در بنگاههای کوچک و متوسط صنعتی استانی مازندران اظهار داشت : در دستورالعمل اجرای بودجه تنظیم موافقتنامه اعتبارات هزینهای و تملک و دارایی های سرمایهای سالجاری سازمان مدیریت و برنامهریزی، اجازه اختصاص 20 درصد از اعتبارات استانی به صورت کمک های فنی اعتباری با اولویت پیشرفت پروژ های اقتصاد مقاومتی داده شد.
وی فراهم کردن بستر اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی کوچک را یکی از موضوع های درحال پیگیری این سازمان برشمرد و افزود: اولویت اصلی پرداخت تسهیلات شامل آن دسته از بنگاههای تولیدی کوچک و متوسط می شود که عمدتاً دارای مشکل نقدینگی بوده و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی، توان مدیریت و بازار، مشکلی نداشته و با دریافت این تسهیلات قادر به راه اندازی سریع و ایجاد اشتغال جدید باشند.
یزدانی خاطرنشان کرد : امسال برای تکمیل و راه اندازی واحدهای صنعتی بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی و نیز فعالسازی واحدهای راکد یا واحدهایی که با ظرفیت پایین، فعالیت دارند، بیش از 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات درنظر گرفته شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد: پس از بررسی و تعیین تکلیف طرح ها و واحدهای معرفی شده از سوی کار گروه، بانکها موظف میباشند حداکثـر تا یک ماه پس از تکمیل مدارک، پرداخت تسهیلات را شروع و درصورت عدم پرداخت، مستندات را به این کارگروه ارسال کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با رویکرد اقتصاد مقاومتی برای کاهش مشکلات واحدهای صنعتی در استانها شکل گرفته است ، افزود : استانداران، به عنوان فرماندهان اقتصاد مقاومتی در استانها هر تصمیمی که در این کارگروه بگیرند، باید اجرایی شود.
وی از تمامی کارگروه های استانی خواست مشکلات پیش رو را که فراتر از اختیارات کارگروه است ، جهت تعیین تکلیف و انجام اقدامات بعدی به دبیر خانه کارگروه ملی منعکس کنند.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین با بیان اینکه در مجموع 948 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد 778 شهرک و ناحیه صنعتی درحال بهره برداری بوده که 480 شهرک و 298 ناحیه صنعتی را شامل می شود.
یزدانی تصریح کرد: در کشور136 هزار هکتار اراضی در اختیار شرکت های استانی قرار دارد که از این میزان 78هزار هکتار فاز عملیاتی و 54 هزار هکتار زمین صنعتی و 31 هزار هکتار اراضی واگذار شده است.
یزدانی در پایان اضافه کرد: از مجموع 778 شهرک و ناحیه صنعتی درحال بهره برداری، 150 شهرک و ناحیه صنعتی تقاضا محور هستند.