نگرانی مسئولان بهداشتی کانادا از وجود مواد غذایی تقلبی
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رادیو کانادا، تقلب در مواد غذایی در کانادا باعث نگرانی مسئولان بهداشتی شده است.
سیلوان شارلوبوا، استاد توزیع و سیاست مواد غذایی در دانشگاه دالهوزی میگوید: هر چه بیشتر مواد غذایی مورد بررسی قرار گیرند، بیشتر متوجه تقلب در آنها می شویم. به گفته این پژوهشگر، تقلب در تولید و عرضه محصولات دریایی، انواع ماهی و گوشت بسیار رایج تر از سایر مواد غذایی است زیرا به راحتی می توان در محصولات فرآوری شده تغییر ایجاد کرد. شارلوبوا می افزاید: هنگامی که تقلبی برملا میشود کل اقتصاد صنایع مواد غذایی و کشاورزی زیر سوال می رود. اگر مصرف کنندگان اعتماد نداشته باشند، به همه چیز شک می کنند. به گفته این کارشناس، فناوری های جدید به مصرف کنندگان این امکان را می دهد که مواد سازنده و منشاء مواد غذایی را شناسایی کنند.
آزمایش دی ان ای از برخی همبرگرهای گوشتی در تاریخ های مختلف نشان داده است در تولید این نوع مواد غذایی، گوشت اسب و خوک بکار رفته است.
از سوی دیگر قیمت هر یک از این نوع گوشت ها تولیدکنندگان را به سمت تقلب سوق می دهد. در حالی که هر کیلو گوشت گاو در کانادا 11 دلار خرید و فروش می شود، این رقم برای گوشت اسب به 8 دلار می رسد. تشخیص گوشت اسب از گوشت گاو کار آسانی نیست زیرا رنگ هر دو مشابه است.
کشف گوشت خوک در برخی غذاهای عربی که مصرف کنندگان خاصی دارد نیز باعث حیرت شده است زیرا علاوه بر مسلمانان، یهودیان نیز از خوردن گوشت خوک اجتناب می کنند.