رشد 15 درصدی تولید مرغ بدون انتی بیوتیک در کردستان
بیش از30 هزار قطعه مرغ سالم بدون انتی بیوتیک در استان کردستان در هر دوره تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر کل دامپزشکی استان کردستان با بیان اینکه سال گذشته 25 هزارقطعه مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید شد افزود پیش بینی می شود امسال تولید این مرغ 15 درصد افزایش یابد.
زیبا کردار از فعالیت 5 واحد مرغداری در زمینه تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در کردستان خبر داد و افزود:شهرستانهای سنندج دهگلان ومریوان به ترتیب از عمده تولید کنندگان مرغ بدون آنتی بیوتیک هستند.
در تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک از ورود هرگونه عامل بیماری به مرغداری از طریق واکسینه کردن جلوگیری و از برنامه غذایی منظم و به اندازه استفاده می شود.