رونمایی از اولین نوشابه پروبیوتیک ایران در کرمانشاه
نخستین نوشابه پروبیوتیک ایران امروز در کرمانشاه رونمایی شد.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما دکتر ایوب آدینه وند مدیر عامل واحد تولید نوشابه پربیوتیک در کرمانشاه گفت: این محصول براساس یک طرح دانش بنیان بومی و به وسیله دکتر صادقی مخترع جوان کرمانشاهی و تیم همراهش در 2 سال ونیم در کرمانشاه تولید شد .
آدینه وند افزود : قابلیت جذب پروتئین و کلسیم ،استفاده نکردن از مواد نگهدارنده در تولید این نوشابه ونداشتن مواد زائد ،قندی و سرطانی و همچنین سلامت محور و اقتصادی بودن از مهمترین ویژگی های نوشابه پربیوتیک است .
مدیر عامل این شرکت تولیدی افزود : در حال حاضر روزانه 60 هزار بطری یک ونیم لیتری نوشابه پروبیوتیک تولید میکنیم ودر تلاشیم که سقف تولید این محصول را تا پایان سال به 120 هزار بطری یک ونیم لیتری در روز افزایش دهیم .
وی سرانه مصرف نوشابه در ایران را تقریبا چهار برابر میانگین جهانی اعلام کرد وافزود : میانگین مصرف نوشابه در جهان 10 لیتر در سال برای هر نفر است که این عدد در ایران برای هر نفر 42 لیتر است و این آمار ،ضرورت توجه به تولید نوشابه سالم را بیشتر می کند .