صدا و سیما و سینما دوبال اصلی فرهنگ و هنر کشور
رئیس سازمان سینمایی گفت: صدا و سیما و سینما دو بال اصلی فرهنگ و هنر کشور هستند و باید باهم همکاری کنند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در حاشیه امضای تفاهم نامه سامانه سند در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در باره اجرای طرح افطار تا سحر گفت: از ناجا بابت همکاری که در این طرح با ما داشتند تشکر می کنم. استقبال بسیار خوبی تا به امروز از این طرح شده و سینما ها خوب میفروشند. اینکه نسبت به سال گذشته فروشمان کمتر یا بیشتر بوده را باید بعد از پایان طرح بررسی کرد.
وی درباره تناسب محتوای فیلم های اکران شده در این طرح با ماه مبارک رمضان اظهار داشت: فیلم های روی پرده برای همه سلایق و سبد سینمای ایران پر و پیمان است. نمی توان فیلمی را برای زمان خاصی در نظر گرفت.
وی درباره اصلاح فیلم های روی پرده سینما افزود: اصلاح فیلمها و بازبینی فیلمها روی پرده سینما اصلاً صحت ندارد.
ایوبی درباره آخرین وضعیت قاچاق فیلمها گفت: در یک سال گذشته تقریبا هیچ شکایتی از فیلمسازانی که بگویند فیلمشان قاچاق شده نداشتیم و امروز معضل قاچاق فیلمها با مدیریت ابطحی مدیر عامل موسسه رسانه های تصویری تقریبا حل شده است و فقط هفته پیش یک مورد بود که آن هم حل شد البته مبارزه باقاچاق یک اراده و عزم جمعی میخواهد و من همین جا از نیروی انتظامی و قوه قضاییه برای این کار تشکر میکنم.
وی درباره تغییر رویکرد شورای صدور پروانه نمایش و پروانه ساخت اظهار داشت: هیچ مسئله جدیدی اتفاق نیفتاده است و ما تغییر رویکردی نداشتیم ما یک شورای پروانه نمایش داریم که تنها مرجع صدور و تصمیمگری درباره فیلمها است و با همان حساسیت هایی که سالهای قبل وجود داشته است فیلمها را بررسی میکند.
ایوبی درباره مسائل پیش آمده برای فیلم «بارکد» گفت:پس از نمایش این فیلم مشخص شد موسیقی آن مشکل دارد و با هماهنگی بین تهیه کننده فیلم و شورای صدور پروانه نمایش و با هدف صیانت از سینما و جلوگیری از تنشهایی که برخی میخواهند دوباره وارد سینما کنند یک اصلاحیه کوچکی به فیلم وارد شد.
وی درباره مشکلات فیلم«ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا» گفت: من این فیلم را ندیدم ولی همان شورای که پروانه نمایشی به خیلی از فیلم های دیگر پروانه میداده به این فیلم پروانه نمایش نداده است. البته من فیلم را ندیدم و قضاوتی نمیکنم اما این فیلم قطعا پروانه ساخت داشته است اما پروانه ساخت و پروانه نمایش دو مقوله جدا است و باید دلیل پروانه نگرفتن فیلم را از اعضای شورا پرسید.
ایوبی درباره پخش تیزر فیلم های سینمایی در رسانه ملی گفت: به تحولات جدید صدا و سیما خیلی امیدوارم و بزودی دکتر علی عسگری را میبینیم و مجموع رویکردها را مثبت میبینم.
ایوبی افزود: صدا و سیما و سینما دوبال اصلی فرهنگ و هنر کشور هستند و باید باهم همکاری کنند البته گفتگوهایی نیز آقای جنتی با آقای علی عسگری داشتند.
رئیس سازمان سینمایی گفت: نکتهای که باید بگویم این است که تبلیغات خیلی از فیلمها دیگر از ماهواره پخش نمیشود اما تاثیری روی فروش نداشته است.
ایوبی درباره انتشار فیش های حقوقی مدیران سازمان سینمایی گفت: من خیلی دوست دارم که این فضای ارامش در سینما را حفظ کنیم ما آمادگی داریم فیش های حقوقی مدیران فعلی و قبلی را منتشر کنیم و هر چند این کارها را خیلی درست نمیدانیم اما اگر این کار را بکنیم شما متحیر میشوید.
وی درباره ساخت فیلم مولانا در هالیوود و اینکه چرا در داخل فیلمی درباره مولانا ساخته نمیشود گفت: من از ابتدا که به سازمان سینمایی آمدم دنبال ساخت فیلم درباره مولانا بودم و چند فیلمنامه را نیز خواندم ولی این فیلمهای تاریخی هزینههای زیادی دارد و وضع بودجه ما نیز خوب نیست و با این بودجه حداقلی برای کار بزرگ مشکل داریم و خیلی جا ها پروژههای تولید مشترک را کلید میزنیم اما وقتی به اجرا میرسیم حتی بودجه نداریم که درصد کمی هم مشارکت کنیم، اما سعی می کنیم فیلم مولانا ساخته شود زیرا مولانا ایرانی است و سازندگان فیلم نمیتوانند بدون مراجعه به گنجینه ایرانی این فیلم را بسازند.
وی درباره اعضای جدید کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: ما در عرصه فرهنگی و هنری پایدار هستیم و آقای پژمانفر هم چند سال در کمیسیون فرهنگی حضور داشتند و به هر حال زبان مشترک داریم و مسائل ما را میدانند و ما مشکلی خاصی با کمیسیون فرهنگی نداریم و به یک ادبیات و گفتگوی مشترک رسیدیم و برای این کمیسیون هم مشکل خاصی نیست و همه را همراهی میکنیم.
ایوبی درباره قول دکتر روحانی درباره نمایش فیلم هایی که توقیف شده بودند اظهار داشت: من یادم نمی آید که آقای روحانی در ابتدای آمدنش چنین قولی داده باشد اما تعداد فیلم هایی که بدون دلیل رد شده و از دولت های قبل اجازه اکران نداشتند در این دولت اکران شده اند.