انهدام باند جعل فیش پرداخت خلافی در تهران
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری باند هفت نفره جعل فیش پرداخت خلافی در پایتخت خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، سردار عباسعلی محمدیان در جمع خبرنگاران گفت: این باند حرفهای با درج آگهی در روزنامه ها، ارائه خدمات صفر کردن خلافی و ترخیص خودروهای توقیفی را تبلیغ می کرد.
وی افزود: وقتی فرد مدارک و اسناد خودرو را تسلیم آنان می کرد آنها با اطلاع از رقم خلافی بدون واریز آن مبلغ، فیش پرداخت خلافی را بر اساس عدد موجود جعل می کردند.
سردار محمدیان گفت: این باند جاعل، فیش جعلی را به همراه دیگر مدارک خودرو به پارکینگ پلیس ارائه و خودروی توقیفی را ترخیص می کردند.
وی هشدار داد: افرادی که از این گونه خدمات استفاده می کنند حداقل برای اطمینان از صفر شدن خلافی خود به سامانه پلیس راهور مراجعه کنند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کسانی که با این شیوه مورد اخاذی قرار گرفته اند خواست به اداره چهاردهم پلیس آگاهی واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند تا خسارت آنان پرداخت شود.
* شناسایی سرباند اصلی کلاهبرداری 3 میلیاری در زندان
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین از شناسایی و دستگیری یک باند کلاهبردار حرفهای با هدایت سرکرده اصلی آن که به جرم قتل عمد در بند است، خبر داد.
سردار محمدیان گفت: این کلاهبردار با تهیه غیرقانونی تلفن همراه در زندان از طریق تماس با مردم اعلام می کرد شما برنده جایزه میلیونی از فلان برنامه رادیو یا تلویزیون هستید.
وی افزود: کلاهبردار با این شیوه طعمه را به پای دستگاه خودپرداز می کشاند و با تخلیه اطلاعات، حساب وی را خالی می کرد.
سردار محمدیان گفت: چند نفر از اعضا که در خارج از زندان با سرباند اصلی در ارتباط بودند مبالغ انتقالی به حساب های مختلفی را که با استفاده از مدارک جعلی یا هویت افراد معتاد افتتاح کرده بودند، صرف خرید سکه و ارز می کردند.
وی افزود: این باند در سه ماه گذشته از طریق افتتاح 60 حساب مختلف موفق به کلاهبرداری سه میلیارد تومانی از سوژه های فریب خورده خود شدند.
سردار محمدیان گفت: با پیگیری های ویژه پلیس آگاهی این باند شناسایی شد و با کسب دستور قضایی مجموع حساب های جعلی آنان مورد ردیابی قرار گرفت.
وی افزود: هیچ پولی در این حساب ها وجود ندارد بنابراین پلیس پیگیر اموال اعضای این باند کلاهبرداری است تا بتواند اموال مالباختگان را برگرداند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: نیازی به حضور مالباختگان در پلیس آگاهی نیست زیرا پلیس با اخذ اطلاعات کارت های بانکی این افراد با صاحبان این حساب ها تماس می گیرد و شکایات آنان را برای رسیدن به نتیجه نهایی دریافت می کند.