پایان گردافشانی درختان انجیر در نی ریز
باروری انجیر خوراکی با انتقال گرده از پرچم میوههای درخت انجیر "بر" بوسیله زنبور گردهافشان " بلاستوفاگا " به سطح کلاله گلهای خامه بلند میوه خوراکی انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، باغداران همه ساله تابستان ، با استفاده از میوههای " بر" انجیر ، با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی گرده افشانی باغات انجیررا انجام می دهند.
مدیر جهاد کشاورزی نی ریز با بیان اینکه گرده افشانی در 8 هزار هکتار از اراضی باغی این شهرستان انجام شد گفت : گردهافشانی براساس سن درختان صورت میگیرد و به لحاظ فنی، زمانی که قطر میوه انجیرخوراکی به 9 تا 13 میلی متر برسد بهترین زمان گرده افشانی است .
داریوش طهماسبی انواع ارقام این محصول را دانه سفید، پوزدنبالی، کوهکی، تومسجدی، خرمایی، ویل وحشی، شاه انجیری، قاسمی، دانهسبز، آتشی، فریدونی،آبگزی، فعلسربسته و مهارلویی اعلام کرد و افزود : بیش از 35 درصد امرار و معاش مردم نیریز از باغداری انجیر تامین میشود.