60 درصد از کارتن خواب های شهر مشاغل فنی داشتند
سفره های افطاری، شب گذشته در قالب طرح یه لقمه مهربونی در کوره پزخانه های منطقه 20 پهن شد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی در حاشیه طرح یه لقمه مهربونی درکوره پزخانه های منطقه 20 گفت: بیش از 3 هزار نفر هر شب در 18 مددسرا که یکی از آن ها مختص بانوان است حضور پیدا می کنند بررسی های ما نشان می دهد که 10 درصد این افراد مبتلا به ایدز و 10 درصد مبتلا به گال، سل و هپاتیت هستند.
فرزاد هوشیار با تاکید بر اینکه درصد این بیماریها در زنان بالاتر است، تصریح کرد: پس از حضور این افراد در مددسراها، موارد حاد عفونی و روانی به سامانسرای اسلامشهر ویژه آقایان و سامانسرای لویزان ویژه خانم ها منتقل می شوند.
وی افزود: خدمات شهرداری تهران تنها به این موارد ختم نمی شود چرا که به تازگی در کنار مددسراها تعداد محدودی کمپ را برای تکمیل چرخه درمان راه اندازی کرده ایم ؛ درحال حاضر مجهزترین کمپ استان تهران تحت عنوان کمپ ترک اعتیاد آفتاب امید (خاورشهر) به طور رایگان پذیرای تمامی افرادی است که به طور داوطلبانه خواهان ترک هستند.
به گفته مدیر عامل سازمان خدمات اجتماعی افرادی که به طور داوطلبانه به این کمپ ها مراجعه می کنند پس از اتمام دوره سم زدایی و ترک کامل به 22 مرکز بهارانی که راه اندازی شده است منتقل می شوند.
هوشیار گفت: آمارها نشان می دهد که 60 درصد از کارتن خواب های شهر مشاغل فنی داشتند که این امر موجب شده پس از شناسایی پتانسیل های آنان، بسترهای لازم برای بکارگیری این افراد از سوی خیرین کار آفرین فراهم شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت 18 مرکز پرتو و تحصیل 3 هزار کودک کار و خیابان در این مراکز گفت: بررسی ها حاکی از آن است که 60 درصد این کودکان اتباع خارجی هستند و 95 درصد دارای خانواده اند کلونی این آسیب نیز بیشتر در منطقه 2 دره فرحزاد، منطقه 5 باغ های کن و مناطق 18 و 19 دیده می شود.
هوشیار حضور پلاک های فقیر را یکی از واقعیت های تلخ شهر تهران دانست و تصریح کرد: امروز در تهران بیش از 40 هزار پلاک فقیر داریم که 15 هزار پلاک نیازمند نان شب هستند تمامی این 40 هزار پلاک را گروه های جهادی در 60 کلونی فقیرنشین شناسایی کرده اند.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی با تاکید بر راه اندازی کمپین به لقمه مهربونی برای حمایت از 40 هزار پلاک فقیر در تهران گفت: در این طرح از مردم درخواست کردیم تا غذا های خود را به نیازمندان اعطا کنند و برای هربسته افطاری مبلغ 10 هزار تومان در نظر گرفتیم تصور ما این است تا پایان ماه رمضان 100 میلیون تومان جمع آوری شود.
در ادامه این برنامه زینب تصیری معاون رفاه و مشارکت های اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی با تاکید بر استقبال گسترده شهروندان از اجرای طرح یه لقمه مهربونی عنوان کرد: از ابتدای اجرای طرح پیش بینی ما این بوده که 19 هزار و 390 را با کمک های مردمی تحت پوشش قرار دهیم . این درحالی است که حمایت های مردم بسیار بیشتر از تصور ما بود.
وی افزود: تاکنون 36 میلیون و 800 هزار تومان در قالب بسته های نقدی به اجرای طرح کمک و 2480 بسته افطار به ارزش 24 میلیون و 800 هزار تومان به شکل بسته های غذایی اهدا شد تا پایان رمضان نیز حدود 12 هزار و 440 بسته افطار معادل 124 میلیون و 400 هزار تومان برای شرکت در طرح خریداری شده است.
به گفته نصیری شهروندان می توانند از طریق سایت سازمان خدمات اجتماعی به آدرسwww.hami.tehran.ir برای اهدای بسته های غیر نقدی و نقدی اقدام کنند.