در پی ناکامی کمانداران در ترکیه؛
آبروی آرش کمانگیر ایران با این فدراسیون رفت
خدا خیر دهد خسروی وفا را که آبروی تیروکمان ایران را خرید، چرا که تنها المپیکیمان هم تربیت شده اوست که به کام شجاعی تیر می زند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ چهار سال پیش بود که شجاعی با آن همه سروصدا سکان هدایت فدراسیون تیروکمان را به دست گرفت و می خواست از همان ابتدا کارهای بزرگ انجام دهد اما دریغ که امروز فهمیدیم همه آنها شعاری بیش نبوده است.
وی وقتی در راس هرم تیروکمان قرار گرفت فدراسیون و ورزشکارانش وضعیت بدی نداشتند و در المپیک به دنبال رکوردزنی و مدال هم افتاده بودند اما دریغ که...
تیروکمان ایران نخستین بار بود در المپیک 2008 پکن با 2 نماینده حضور پیدا کرد و حجت الله واعظی و نجمه آبتین توانستند جزو نخستین کسانی باشند که در میدانی که به ویترین برترینهای جهان شهرت دارد عملکرد خود را به نمایش بگذارند.
در آن سال کسی از کمانداران توقع مدال آوری و یا قدرتنمایی نداشت و همین که به این آوردگاه بزرگ راه یافته بودند غنیمتی بزرگ بود و باید قدر میدانستند و برای ارتقاء سطح کار و تعداد نمایندگان برنامهریزی می شد.
چهار سال بعد از مسابقات پکن با برنامه ریزی انجام شده، تیم ملی تیروکمان ایران در المپیک 2012 لندن بازهم با 2 نماینده حاضر شد زهرا دهقان و میلاد وزیری کماندارانی بودند که سیبل المپیک را نشانه گرفتند و به علت حواشی زیادی که وجود داشت از جمله نبود مربی در کنار ورزشکار در زمان مسابقه آنها جایگاههای خوبی را به دست نیاورند.
حضور کماندارن در لندن همزمان شد با تغییر و تحولات فدراسیونی و رفتن کریم صفایی با آن سروصدای خاصش و آمدن علی شجاعی در سکوت.
شجاعی از بدو ورودش شعار تحول را در فدراسیون داد و با ایجاد تغییرات عمده در کادر اجرایی به دنبال اجرای برنامه های خود بود از مهمترین کارهای وی برکنار کردن مربی کرهای تیم ملی بود وی اعتقادی به آنها نداشت و میخواست با نیروهای وطنی کار را دنبال کند.
وی پس از آن که با مخالفتهای ستاره های تیم ملی (کیوان ریاضی مهر، زهرا دهقان و میلاد وزیری) آنها را برکنار کرد و کسانیکه سالها از بیت المال برای پرورششان هزینه شده بود را به راحتی خانه نشین کرد اما قصه به همین جا ختم نمی شود چرا که مربی کره ای هم به کشورش فرستاده شد.
شاید شجاعی در ذهنش تصویری از رشد تیروکمان داشت اما نتوانست آن را به خوبی اجرا کند وی که داعیه رشد ریکرو در ایران زمین را داشت حتی نتوانست همان 2 سهمیه را برای کشور مسلمانی که توجه به تیروکمان از توصیه های دینی است حفظ کند.
نکته جالب و قابل توجه تصمیمات فدراسیونی که انگشت حیرت بسیاری را بر دهان گذاشت تصمیمی غیر حرفهای و هیجانی در ماههایی بودکه به المپیک نزدیک می شدیم، طوری که زلزلهای چند ریشتری بر برنامههای چهار ساله ایجاد کرد. شجاعی در اقدامی غیرمترقبه اقدام به برکناری واعظی و دادن سکان هدایت تیم ملی به پارک سرمربی کره ای کرد. علاوه بر آن بازهم وزیری، ریاضی مهر و دهقان را به تیم ملی فراخواندند کسانی که سالها از عرصه حرفه ای دور بودند و بدون آمادگی کار را آغاز کردند.
شاید شجاعی بگوید که من رییس بدشانسی هستم اما با توجه به اتفاقات رخ داده باید حضور زهرا نعمتی کماندار معلول کشورمان در جمع ملی پوشان سالم را یک شانس بزرگ برای این رییس معرفی کرد چرا که اگر وی نبود تیروکمان ایران نماینده ای در ریو نداشت و 12 سال به عقب بازمی گشت البته با توجه به شرایط موجود عقب گرد کمانداران ملموس است اما جای شکرش باقیست.
نباید شجاعی و همکارانش فراموش کنند که زهرا نعمتی هم از ورزشکارانی است که با برنامه ریزی های فدراسیون جانبازان و معلولان توانست سهمیه ریکرو را به دست آورد که خدا خیرشان دهد...
یادداشت؛: انسیه ورزنده