هشت فرد مسلح در درگیری با پلیس مکزیک کشته شدند
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از سیوداد ویکتوریا، مقامات ایالت تامائولیپاس، در شمال شرق مکزیک در مرز با آمریکا، اعلام کردند نیروهای پلیس این ایالت روز دوشنبه هشت فرد مسلح را که به آنها حمله کرده بودند، کشتند. این درگیری خونین هنگامی روی داد که نیروهای پلیس در جاده ای در سن فرناندو -منطقه ای در شمال شرق مکزیک در حدود 180 کیلومتری تگزاس- مشغول گشت زنی بودند.
بر اساس این گزارش گروه هماهنگی متشکل از پلیس فدرال و پلیس ایالت تامائولیپس در بیانیه ای اعلام کرد هشت فرد مسلح که در داخل دو خودرو بودند، به نیروهای پلیس فدرال حمله کردند و نیروهای پلیس نیز آنها را کشتند. مأموران پلیس از داخل خودروی این افراد مسلح شش سلاح کالیبر بزرگ، یک راکت انداز و مقادیری مهمات کشف کردند.
تامائولیپاس یکی از ایالت های مکزیک است که درگیری های خشونت آمیز بین باندهای قاچاق مواد مخدر در آن بسیار اتفاق می افتد. از سال 2006 که دولت مکزیک حمله به این باندها را آغاز کرد، بیش از 100 هزار نفر در این کشور کشته یا ناپدید شده اند.
این سومین درگیری از این دست است که ظرف کمتر از یک ماه گذشته در سن فرناندو روی می دهد.