واکنش جامعه مسلمانان آمریکا به کشتار اورلاندو؛
مدیر شورای روابط اسلام و آمریکا: داعش نماینده مسلمانان نیست
نهاد عوض گفت یک میلیارد و هفتصد میلیون مسلمان جهان در رد افراطی گری و تفسیر داعش از اسلام متحد و یکصدا هستند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، مدیر شورای روابط اسلام و آمریکا تأکید کرد داعش نماینده مسلمانان نیست.
نهاد عوض، مدیر شورای روابط اسلام و آمریکا، در واکنش به تیراندازی مرگبار اورلاندو گفت ما به خانواده های قربانیان تسلیت می گوییم و برای بهبودی بازماندگان دعا می کنیم. این جنایتی ناشی از تنفر است. ما این جنایت را به شدت محکوم می کنیم. این جنایت اصول ما را به عنوان آمریکایی و مسلمان نقض می کند. خیلی شفاف بگویم ما به هیچ وجه هیچ شکلی از افراط گرایی و تندروی را تحمل نمی کنیم. ما نباید اظهارات تنفربرانگیزی را که خشونت علیه اقلیتها را تحریک می کند، تحمل کنیم.
وی افزود: آزادی جامعه مسلمانان آمریکا عمیقاً به آزادی دیگر اقلیتها؛ سیاهان، لاتین تباران و هر اقلیت دیگری در آمریکا که با تبعیض و حمله روبرو بوده، مرتبط است.
مدیر شورای روابط اسلام و آمریکا در ادامه گفت: ما در خبرها شنیدیم که عامل این جنایت گفته بود پیرو داعش است. من برای داعش و هوادارانش پیامی دارم، شما چگونه در درگاه خدا می ایستید و به جنایاتی که علیه انسانهای بیگناه مرتکب شده اید و هزاران انسان بیگناه، مسلمان، مسیحی و دیگر اقلیتها را کشته اید، پاسخ می دهید. شما نماینده ما نیستید و نمی توانید از طرف ما حرف بزنید. شما منحرف و گمراه هستید. شما گروهی غیرقانونی هستید یا آن طور که ما در اسلام می گوییم شما خوارج هستید آنها نمی توانند از جانب دین ما سخن بگویند. آنها هرگز به این دین زیبا تعلق نداشته اند. آنها ادعا می کنند به دین اسلام و مسلمانان تعلق دارند اما یک میلیارد و هفتصد میلیون مسلمان جهان در رد افراطی گری و تفسیر آنها از اسلام و اقدامات آنها و خشونت بی معنای آنها متحد و یکصدا هستند.
رئیس روابط عمومی انجمن مسلمانان ویرجینیا: این حمله هیچ جایی در اسلام ندارد.
رفیع الدین احمد، رئیس روابط عمومی انجمن مسلمانان ویرجینیا در واکنش به تیراندازی مرگبار اورلاندو گفت انجمن مسلمانان ویرجینیا حمله شنیع در فلوریدا را محکوم می کند. ما از خانواده های قربانیان این خشونت بی معنا، حمایت و با خانواده های قربانیان اعلام همدردی می کنیم و برای تسلی خاطرشان در این دوران سخت و دشوار دعا می کنیم. در چنین حوادثی معمولا به اشتباه برچسبهایی به افراد زده می شود. کسانی که این حملات را انجام می دهند، به عنوان مسلمان معرفی می شوند با وجود این، آموزه های اسلام اقدامات آنها را رد و محکوم می کند. این حادثه غمبار قلب ما را جریحه دار کرد. این حمله هیچ جایی در اسلام ندارد. ما این اقدامات را محکوم می کنیم و از نظر ما انزجار آور است که چنین اقدامی در ماه مبارک رمضان و در کشورمان آمریکا اتفاق بیفتد.
وی افزود: من افتخار این را داشتم که در مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری یک مسلمان آمریکایی بزرگ (محمد علی کلی) شرکت کنم. او با الهام گرفتن از اسلام برای گسترش صلح و عدالت در سراسر جهان تلاش کرد و میلیونها نفر با او همراهی کردند. جامعه مسلمان آمریکا اصلا حاضر نیست فردی شرور و خبیث که این حمله را انجام داد، نماینده خود و مسلمانان بداند زیرا چنین فردی اقدامی غیرقابل قبول علیه جامعه مرتکب شده است. قلبا به خانواده های قربانیان تسلیت می گویم و برای آنها دعا می کنم و از خدا می خواهم به ما صبر بدهد بتوانیم از این دوران دشوار عبور کنیم.