افزایش 20 درصدی تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی
خراسان جنوبی با جمعیت 29 هزار و 500 نفر شتر، رتبه دوم صنعت پرورش شتر در کشور را به خود اختصاص داده است
تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی 20 درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: از آغاز امسال 207 تن گوشت شتر در استان تولید شد که این مقدار در مدت مشابه پارسال 172 تن بوده است.
هاشم ولی پور مطلق افزود: در این مدت هزار و 109 نفر شتر در 65 واحد صنعتی و سنتی استان کشتار شد.
وی ارزش گوشت شتر تولید شده در استان را 49 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان هزار و 650 نفر هستند.
رئیس جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: هم اکنون 14 واحد صنعتی پرورش شتر با ظرفیت 552 نفر شتر در استان فعال است و بقیه واحدها به صورت پراکنده و سنتی هستند.
وی افرود: گوشت شتر تولید شده در استان به استانهای تهران، خراسان رضوی، قم و سمنان صادر می شود.
خراسان جنوبی با جمعیت 29 هزار و 500 نفر شتر، رتبه دوم صنعت پرورش شتر در کشور را به خود اختصاص داده است.