اختیار تصمیم گیری مدیران استانی در موضوع اقتصاد مقاومتی
وزیر صنعت: هر آنچه وزیر به طور قانونی می تواند درباره آن تصمیم گیری کند، به مدیران استانی واگذار شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما محمدرضا نعمت زاده در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی بیان کرد: برای حل مشکلات این حوزه مدیران می توانند برنامه ریزی کنند و در مواردی که نیاز به مشورت و هم فکری با مرکز باشد این مهم در اسرع وقت صورت می گیرد.
نعمت زاده با بیان این که 9 بند از بندهای 24 گانه ی سیاست های اقتصاد مقاومتی به حوزه صنعت، معدن و تجارت بر می گردد، افزود: تحقق موضوعات مرتبط، با جدیت پیگیری می شود.
وی بر لزوم تحقق اقتصاد دانش بنیان در همه فعالیت های صنعتی تاکید کرد و گفت: واحدهایی که بر پایه ی دانش شکل گرفته افزون بر افزایش تولید، با مشکلات کمتری مواجه است.
وزیر صنعت افزود: خراسان رضوی دارای ظرفیت های منحصر به فردی در حوزه صنعت و معدن است که باید به نحو شایسته ای از آن استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه با تاکید بر این که اهتمام مدیران استان اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی است گفت: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که اثار آن در زندگی و معیشت مردم مشهود باشد.
علیرضا رشیدیان افزود: ایجاد 10هزار فرصت شغلی در قالب اجرای طرح استاد شاگردی، امضا تفاهم نامه ی طرح برکت آفتاب و استقرار پنل خورشیدی در روستاها و خرید تضمینی برق تولیدی برای توانمند سازی روستائیان و مدد جویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از برنامه های اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی است.
رضا جمشیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: حمایت از واحدهای تولیدی قطعات خودرو در استان با توجه به حجم متراکم تولید، استقرار خط تولید خودرو پژو در استان، انتقال حساب های ایران خودرو خراسان به داخل استان، تامین اعتبار برای تکمیل دو طرح صنعتی تولید شیشه خودرو، پرداخت یارانه ی صادارت سیمان و الزام استفاده از بتن در طرح های راه سازی از مواردی است که در ستاد اقتصاد مقاومتی استان به آن پرداخته شده و از مطالبات استان است.
وزیر صنعت معدن و تجارت همچنین در حاشیه بازدید از شرکت آذرمینای جام شهرستان تربت جام و شرکت شیشه فلوت کاویان در شهرستان فریمان با تأکید بر لزوم حمایت از صنعت گران و تولید کنندگان بخش خصوصی افزود: مدیران باید با رفع موانع فعالیت واحدهای تولیدی در حوزههای گوناگون، در چارچوب قانون زمینه حرکت در مسیر توسعه را بیش از پیش فراهم کنند.
محمدرضا نعمت زاده حمایت از بخش خصوصی را از سیاستهای وزارت خانه متبوع خود دانست و افزود: در این زمینه دولت تاکنون مصوبات گوناگونی را برای ارائه تسهیلات به حوزه تولید داشته است
او با اشاره به تکمیل طرح شرکت آذر مینای جام افزود: این کارخانه پس از بهرهبرداری امکان تولید 200 هزار تن انواع شیشه بدون موج را دارد که این مهم به تأمین شیشه موردنیاز شرق کشور به طور قابلتوجهی کمک میکند.
این واحد در حال ساخت در حوزه شیشه فعال است و هم اکنون 70 درصد پیشرفت دارد .
اعتبار موردنیاز برای ساخت این طرح 450 میلیارد تومان است که تاکنون 260 میلیارد تومان از طرف بخش خصوصی هزینه شده است.
مسئولان کشوری و استانی با حضور در شهرک صنعتی کاویان در شهرستان فریمان همچنین از شرکت شیشه فلوت کاویان به عنوان پنجمین خط تولید شیشه در شمال غرب ایران بازدید کردند.
این کارخانه با بیش از 275 میلیارد تومان اعتباردر حوزه شیشه فعال و تاکنون 62درصد پیشرفت داشته است که با تکمیل ان تا پایان سال برای 510 نفر اشتغال ایجاد میشود.