تشدید نظارت بر عرضه مواد غذایی در چهارمحال و بختیاری
اجرای طرح ویژه نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های غذایی در ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در این طرح بازرسان و کارشناسان مرکز بهداشت، از کارگاه های تهیه و توزیع شیرینی و زولبیا و بامیه، مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم، محل های عرضه انواع خرما و مواد غذایی مورد مصرف در ماه رمضان نظارت می کنند.
عبدالمجید فدایی افزود: توجه به رنگ انواع شیرینی ها، پرهیز از مصرف این مواد در صورت مشاهده هر گونه سوختگی، توجه به نظافت یخچال ها و محل نگهداری مواد و استفاده متصدیان از دستکش و روپوش مخصوص از نکات بهداشتی حائز اهمیت در حین خرید مواد غذایی است.
وی گفت: با هماهنگی شهرداری، نیروی انتظامی و مراجع قضایی با متخلفان و دست فروشان عرضه کننده مواد غذایی هم برخورد قانونی می شود.