نخستین دوره مسابقات والیبال ساحلی؛
گلستان قهرمان والیبال ساحلی کارگران کشور شد
تیم گلستان قهرمان رقابتهای والیبال ساحلی قهرمانی کارگران کشور در بندر انزلی شد.
![گلستان قهرمان والیبال ساحلی کارگران کشور شد گلستان قهرمان والیبال ساحلی کارگران کشور شد](/files/fa/news/1395/3/17/212035_549.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون ورزش کارگری؛ نخستین دوره مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی کارگران کشور سال 95 در ساحل سنگاچین بندر انزلی برگزار و ظهر امروز با قهرمانی گلستان (توسعه تعاون روستایی علی آباد) به پایان رسید. تیم های فولاد گیلان، آذربایجان شرقی(آرد اطهر بناب) و شهرداری مشهد نیز بر سکوی دوم تا چهام این رقابتها قرار گرفتند.
در روز پایانی این مسابقات و در دیدار رده بندی این رقابتها دو تیم آذربایجان شرقی(آرد اطهر بناب) و شهرداری مشهد برای کسب مقام سومی این رقابت ها به مصاف هم رفتند که در نهایت تیم آذربایجان شرقی(آرد اطهر بناب) موفق شد با حساب 2 بر 1 رقیب سرسخت خود را شکست داده و بر سکوی سومی این مسابقات بایستد.
در دیدار فینال این رقابتها نیز تیم شرکت تعاونی توسعه روستایی علی آباد کتول موفق شد با نتیجه 2 بر 0 تیم فولاد گیلان را شکست داده و بر سکوی قهرمانی این رقابتها قرار بگیرد.
این دوره از مسابقات با شرکت 13 تیم از استان های تهران، همدان، خراسان جنوبی و رضوی، البرز، خوزستان، یزد، کرمان، گیلان، اصفهان، آذربایجان شرقی و غربی و گلستان(شرکت تعاونی توسعه روستایی سرخه دار چشمه چینو علی آباد کتول) برگزار شد.
دور دوم و سوم این رقابتها مهر و بهمن برای تعیین نفرات برتر برای شرکت در مسابقات جهانی ورزش کارگری (2017 در لتونی)؛ برگزار خواهد شد.