توجه ویژه امام به توده های مردم به ویژه محرومان و مستضعفان
نماینده سابق مجلس: تلاش برای سرنگونی دیکتاتوری وابسته به نظام سلطه نخستین گام امام در برقراری عدالت بود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی فرد در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: امام خمینی(ره) شخصیت استثنایی در تاریخ اسلام و معاصرند که فهم عمیق و مبتنی بر اصول و مبانی شفاف از اسلام ناب محمدی داشتند.
نایب رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: ایشان(امام) فهم و دیانت خود را از آموزه های اسلام در جان خود پیاده کردند و آنها را به کار بستند و در جهت تحقق تفکر سیاسی اسلام در متن جامعه اسلامی ما و دنیای امروز گام بلندی برداشتند و انقلابی مبتنی بر اندیشه سیاسی اسلام بنا نهادند.
ابوترابی فرد با تأکید بر توجه ویژه امام به توده های مردم به ویژه محرومان و مستضعفان خاطرنشان کرد: با این توجه، حضرت امام نظام سیاسی مستقل و برآمده از اراده ملت و بی اعتنا به قدرت های جهان برپا کرد.
وی تکیه بر وحدت ملی، وحدت نخبگان و پیوندهای فکری، اعتقادی، سیاسی و فرهنگی آحاد جامعه را از دیگر ابعاد اندیشه امام خمینی دانست و گفت: نخستین گام ایشان در مسیر برقراری عدالت، تلاش برای سرنگون کردن نظام دیکتاتوری وابسته به نظام سلطه و قدرت های بزرگ بود.
ابوترابی فرد افزود: تأکید مقام معظم رهبری هم این است که در سایه تحکیم مردم سالاری دینی در ایران، عزت و عدالت برقرار می شود.
وی یکی از چالش های موجود در جامعه را در مقوله عدالت، پاسخ به نیازهای اقتصادی مردم دانست و گفت: باید مردم از اشتغال پایدار و قابل قبول بهره مند باشند که در سایه آن بتوانند نیازهای ضروریشان را پاسخ گویند.
این نماینده سابق مجلس ایجاد اشتغال پایدار را زمینه ایجاد آرامش و امنیت در کشور دانست و افزود: امنیت سرمایه بزرگی برای تأمین و بسط عدالت در جامعه است و اگر امنیت نباشد اساسی ترین ارکان عدالت آسیب می بیند.
ابوترابی فرد تصریح کرد: اگر بحث اقتصاد مقاومتی را مجلس و دولت با تمام ظرفیتشان در دستور کار قرار دهند، گام های بلندی برای تحقق عدالت برداشته خواهد شد.
وی افزود: دستگاه قضایی هم باید در کنار این دو قوه بر کارایی و اقتدارش بیفزاید و مردم به این احساس برسند که با مراجعه به دستگاه قضایی، حقوقشان تضییع نمی شود.
ابوترابی فرد گفت: نخبگان سیاسی باید در مسائل مهم و اساسی جامعه باهم به اجماع برسند در حالی که یکی از مشکلات کنونی کشور این است که گامی در مسیر اجماع نخبگان برای گشودن گره های کشور بر می داریم.
وی با تأکید بر لزوم اصلاح نظام بودجه ریزی کشور و تغییر آن بر نظامی مبتنی بر عملکرد افزود: با این کار منابع مالی دستگاه ها در حوزه های مختلف صرف نیازهای جدی و واقعی کشور می شود و منابع لازم برای تزریق به اقتصاد مقاومتی، آزاد خواهد شد.
این نماینده سابق مجلس گفت: اگر این اصلاحات را انجام ندهیم روز به روز بر هزینه های کشور افزوده می شود و مشکلات فراروی اقتصاد مقاومتی بیشتر خواهد شد.
ابوترابی فرد انضباط مالی و کوچک شدن دولت متناسب با وظایف حاکمیتی را ضرورت اجتناب ناپذیر و نیاز قطعی برای حرکت رو به جلو دانست و تصریح کرد: این مسئله ایست که باید همه نخبگان و دستگاه ها روی آن اجماع داشته باشند، زیرا این مسئله ما را به عدالت نزدیکتر می کند و رضایت مردم را در پی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه اصول قطعی، عقلی، علمی و دینی نظام جمهوری اسلامی در اندیشه های امام و سخنان مقام معظم رهبری به صورت شفاف، بارها بیان شده است گفت: نباید در این اصول و ارکان با یکدیگر هیچ اختلافی داشته باشیم.
ابوترابی فرد افزود: یکی از این اصول شایسته سالاری است که هم اکنون در جامعه رنگ ندارد و گروه های سیاسی بیش از آنکه به شایسته سالاری بپردازند به پیوندهای گروهی و سیاسی خود فکر می کنند.
وی با بیان اینکه تمام تصمیمات امام و راهبردهایشان مبتنی بر اصول و مبانی علمی بود گفت: باید تمام تصمیماتمان در حوزه های مختلف، پشتوانه قطعی و کامل علمی و کارشناسی داشته باشد زیرا بسیاری از مشکلاتمان ناشی از آن است که تصمیماتی می گیریم که پایه علمی، کارشناسی و استحکام قطعی، ندارد.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی به نمایندگان خانه ملت توصیه کرد: ارائه طرح های مختلف را کاهش دهند و بررسی لوایح کارشناسی شده دولت را مد نظر قرار دهند و در مجلس بر استحکام این لوایح بیفزایند.
ابوترابی فرد با بیان اینکه با رویارویی یک قدرت سیاسی شیطانی به نام استکبار با مدیریت آمریکا قرار داریم، تصریح کرد: او با تمام قدرتش روبروی ملت ما و اسلام قرار گرفته است و نمی توان آن را نادیده گرفت.
وی گفت: ما باید از تمام ظرفیت هایمان برای رویارویی با این قدرت مسلط جهانی استفاده کنیم که اگر چنین نکنیم منافع ملی ما به مخاطره می افتد.
ابوترابی فرد تصریح کرد: همه جریان های سیاسی باید در این موضوع اجماع داشته باشند.