مولاوردی:
مجلس دهم عدالت جنسیتی در برنامه ششم توسعه را تصویب کند
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور : امیدواریم مجلس دهم تحقق عدالت جنسیتی در قالب برنامه ششم توسعه را تصویب کند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما ، شهیندخت مولاوردی در مراسم اختتامیه دومین دوره مهارت آموزش ارتقای مهارت علمی و عملی حضور زنان در مجامع بین المللی بیان کرد: نقش برجسته زنان در توسعه به عنوان یک متغیر کلان کشوری لحاظ نشده و به حاشیه راندن زنان همچنان در همه کشورها به ویژه کشورهای درحال توسعه قابل مشاهده است .
وی با بیان اینکه مقوله حقوق زن و چالش های آن پنهان نیست ، افزود: موضوع زن در جهان اسلام جایگاه خاصی دارد.
مولاوردی اضافه کرد : زنان می توانند در تمامی امور زندگی از جمله خانواده و جامعه نقش موثری داشته باشند .
وی افزود: گاه موضوع زنان بیش از آنکه اجتماعی باشد، سیاسی و حساسیت برانگیز شده است.
مولاوردی با بیان اینکه متاسفانه شاهد جایگزینی مردسالاری نوین به جای مردسالاری سنتی شدیم، گفت: گاه فرهنک مردسالاری در زنان هم مشاهده می شود، به گونه ای که خود راضی به مدیریت مردان شده اند.
معاون امور زنان رئیس جمهور گفت: افراطی گری و سوء استفاده از مذهب نیز مشکلات فراوانی را برای زنان به وجود آورده است.
وی افزود: همه ما باید قبول کنیم که رفع مشکلات و آسیب ها بدون توان افزایی و مشارکت زنان امکان پذیر نیست .
مولاوردی اضافه کرد: تعیین روز جهانی زن و روز منع خشونت علیه زنان از جمله اقدام های قابل قبول در زمینه زنان است.
وی افزود: سازمان ملل به صورت عملی موفق به رفع تبعیض بر ضد زنان نشده است اما در بخش علمی و دانشگاهی و ایجاد حساسیت در این زمینه ،اقدامات قابل تاملی صورت داده است.
مولاوردی اضافه کرد: صرف نظر از این اقدامات برای بهبود وضعیت زنان و ریشه کن کردن مشکلات آنان، باید مجال بیشتری داد تا میزان تاثیرگذاری شان در جامعه را ارزیابی کنیم.
وی گفت : برگزاری دوره های آموزشی مهارت های علمی و عملی برای بانوان فرصت خوبی است تا آنان بیشتر دیده شوند و از فرصت های مدیریتی نیز استفاده کنند.
مولاوردی افزود: یکی از دلایل حضور کم رنگ بانوان در مشاغل مدیریتی و مجامع بین المللی کمبود تجربه است که با برگزاری اینگونه دوره ها ،مهارت زنان نیز ارتقا می یابد.
وی با بیان اینکه فارغ التحصیلان این دوره ها برای حضور در مجامع بین المللی در اولویت معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور قرار دارند، گفت: دوره سوم ارتقای مهارت بانوان نیز پس از ارزیابی دور دوم و ارائه سرفصل های آن برگزار خواهد شد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور افزود : برگزاری این دوره های آموزرشی می تواند در جبران کمبود تجربه ها و دسترسی عادلانه زنان به مناصب مدیریتی تاثیرگذار باشد.