نقض آشکار دموکراسی در آمریکا
تله سور: نادیده گرفته شدن دموکراسی از سوی سازمان کشورهای آمریکایی
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما؛ پایگاه اینترنتی ونزوئلایی تله سور در تشریح وضع نابسامان دموکراسی در آمریکا نوشت: «آمریکا که منادی شفاف سازی در جهان است، هر زمانی که مناسب می داند، اسناد مهم را مخفی می کند و اغلب این کار را به بهانه حفظ امنیت ملی انجام می دهد.»
این پایگاه اینترنتی در ادامه نوشت: «افشاگری های گوانتانامو و آژانس امنیت ملی از پرسرو صدا ترین نمونه های این رفتار هستند.»
این نشریه با اشاره به این که آمریکا یکی از تهیه کنندگان منشور «سازمان کشورهای آمریکایی» و از حامیان اصلی این سازمان است درخصوص شکل دموکراسی در آمریکا در نحوه انتخابات نیز افزود: «شکل دموکراسی در آمریکا چندان بیانگر دموکراسی واقعی نیست. مبارزات انتخاباتی برنی سندرز نمونه ای از آن است که چگونه یک فرد، بدون توجه به محبوبیتی که دارد، به علت نحوه چیدمان بستر رقابت ها از ابتدا، هنوز (از لحاظ کسب آرا) در وضع نامطلوبی قرار دارد.»
این پایگاه اینترنتی می افزاید: «در آمریکا، اصلاحات تامین مالی برای مبارزات انتخاباتی به موسسات بزرگ اجازه داده بدون هیچ کنترل و نظارتی به نامزدها کمک مالی کنند. بنابراین، نامزدهای انتخاباتی که از منافع این شرکت ها حمایت می کنند نیز از این وضع سود می برند.»
تله سور با اشاره به تبعیض جنسیتی، نژادی و قومی و عدم رعایت حقوق افراد بومی و مهاجر در آمریکا نوشت: «تیراندازی مداوم (پلیس) به سیاه پوستان و مصونیت پلیس های گناهکار (در برابر جنایاتی که مرتکب می شوند) فقط یک نمونه از این موارد است.
پایگاه اینترنتی تله سور افزود: «در آمریکا نابرابری رایج است. بررسی های چندگانه نشان می دهد این سطح از نابرابری از دستمزد کارگران (گرفته) تا به خصوص در مبارزات انتخاباتی برنی سندرز و دونالد ترامپ شاهد آن هستیم قابل مشاهده است.»
تله سور همچنین نوشت: «اعضای سازمان کشورهای آمریکایی ملزم به اشتغالزایی، کاهش فقر و ریشه کن کردن آن هستند. اما ثروتمند بودن در آمریکا افسانه است. تعدادی در این کشور ثروتمند هستند اما هر روز تعداد بیشتری از مردم فقیرتر می شوند.»
این نشریه در ادامه آورده است: «اجرای دموکراسی حفاظت از محیط زیست را ترویج می کند اما با وجود امضای یک توافقنامه مهم در این زمینه در پاریس، برخی از شرکت ها همچنان با اقدامات مخرب و ادامه فعالیت های آلوده کننده خود این قرارداد را به بازی گرفته اند. »
تله سور ادامه داد: «در آمریکا تحصیل هر روز بیشتر از حالت فراگیر بودن خارج می شود و تحصیل دانشگاه های آمریکا به قدری پرهزینه است که همه توانایی پرداخت چنین هزینه سنگینی را ندارند.»
این پایگاه خبری سرانجام بیان کرد که «بر اساس بند 28 منشور دموکراتیک سازمان کشورهای آمریکایی، کشورها باید مشارکت کامل و برابر زنان را در ساختار های سیاسی کشورهایشان ترویج بدهند. اما آمریکا با برابری زنان فاصله زیادی دارد. با وجود جنبش های فمنیستی زیادی که در این کشور وجود دارد، زنان هنوز برای دستمزد برابر و علیه خشونت های مبتنی بر جنسیت مبارزه می کنند. مشارکت های سیاسی زنان در آمریکا در مقایسه با کشورهای دیگر کم است. البته وضع زنان سفید پوست در این زمینه بهتر از زنان رنگین پوست است.»
جالب است که با همه این اوصاف سازمان کشورهای آمریکایی که مقر آن در واشنگتن است-بدون در نظر گرفتن نقض قوانین دموکراسی در آمریکا- اخیرا برای توجیه تعلیق عضویت ونزوئلا در این سازمان به منشور دموکراتیک آن متوسل شده است.