نخست وزیر کامبوج خواستار توقف خشونت علیه کودکان شد
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از خبرگزاری شین هوا از پنوم پن،نخست وزیر کامبوج از مقامات کشورها خواستار توقف خشونت علیه کودکان و همچنین توجه بیشتر به حقوق آنان شد.
هون سن در سخنان خود به مناسبت روز کودک ضمن تاکید بر تقویت همکاری های بین المللی در حمایت از حقوق کودکان و همچنین جلوگیری از ادامه خشونت علیه آنان در باره پیامدهای حقوق بشری ناشی از خشونت علیه کودکان هشدار داد.
این مراسم با حضور 3 هزار نفر از مقامات رسمی، هیئت های دیپلماتیک خارجی ، مقامات تجاری و اقتصادی، نمایندگان سازمان های وابسته به کودکان، معلمان، دانشجویان و کودکان برگزار شد.
ناتاشا پادیسون، معاون نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در کامبوج، برگزاری مراسم جشن روز کودک را تاکیدی بر تعهدات و مسئولیت های مربوط به حمایت و احقاق حقوق آنان توصیف کرد.
وی با اشاره به رواج خشونت علیه کودکان در گوشه و کنار دنیا افزود، خشونت علیه کودکان در اغلب کشورها وجود دارد شامل خشونت های پنهان که پشت درهای بسته اتفاق می افتد.
پادیسون با اشاره به آثار مخرب خشونت بر روح و روان کودک تاکید کرد به جای اینکه بگوییم "خشونت علیه کودکان" پذیرفتنی نیست تلاش کنیم از وقوع اینگونه رفتارهای نادرست علیه آنان جلوگیری کنیم.
وی از مقامات دولتی کامبوج به دلیل پیشرفت های چشمگیر در حمایت از حقوق کودکان قدردانی کرد.
براساس تازه ترین آمار، جامعه 41 درصدی کودکان کامبوج که 5 میلیون و 480 هزار نفر از آنان را شامل می شود زیر سن 18 سال هستند.
نظرسنجی های سال 2013 نشان می دهد، در حدود 53 درصد از کودکان کامبوج تا قبل از رسیدن به سن 18 سال دست کم یک مرتبه از سوی اعضای خانواده یا نزدیکان خود مورد خشونت فیزیکی قرار گرفته اند.
براین اساس، پیامدهای خشونت فیزیکی علیه کودکان این کشور در همان سال در حدود 161 میلیون دلار معادل یک و 6 صدم درصد تولید ناخالص ملی کشور هزینه اقتصادی در بر داشته است.