در اجلاس مشترک اقتصادی ایران و لهستان مطرح شد؛
ظریف: روابط ایران و لهستان عمیق و تاریخی است
وزیر امور خارجه ایران: امروز بعد از پایان تحریم های ظالمانه علیه ایران به بهانه هسته ای، بهترین فرصت برای سرمایه گذاری کشورهای دوست در ایران فراهم است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،
وزیر امور خارجه کشورمان روابط سیاسی تهران ورشو را دارای عمق تاریخی دانست که از دشواری های تاریخی سرافراز بیرون آمدند.
محمدجواد ظریف امروز در اجلاس مشترک اقتصادی ایران و لهستان در هتل سوفیتل ورشو گفت : 120 هزار لهستانی که در زمان جنگ دوم جهانی به ایران مهاجرت کردند مظهر سخت کوشی و توانمندی بودند و خاطره خوبی بین ایرانیان از خود به جا گذاشتند.
ظریف با اشاره به اینکه بخش خصوصی ایران و لهستان محرک توسعه اقتصادی و افزایش روابط اقتصادی دو کشور است ، تاکید کرد : نگاه ما به فعالان اقتصادی این است که روابط دو کشور را به جلو ببرند.
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: امروز در جلسه شورای اقتصادی مشترک دو کشور این فرصت برای فعالان اقتصادی فراهم می شود که با توانمندی های خود آشنا شوند. امروز بعد از پایان تحریم های ظالمانه علیه ایران به بهانه هسته ای، بهترین فرصت برای سرمایه گذاری کشورهای دوست در ایران فراهم است.
وی افزود: ایران با تمام مزیت های جغرافیایی و مردمی که دارد، امن ترین کشور در یک منطقه ناامن قرار گرفته است. کمترین کشوری را در منطقه ما پیدا می کنید که با اتکا به مردم خود، در بستری آرام انتخابات برگزار کند. این امنیت فرصت سرمایه گذاری های خارجی را فراهم میکند. شما میتوانید با اطمینان خاطر در ایران سرمایه گذاری کنید. مبنای قدرت سیاسی و اقتصادی مردم بزرگ ایران هستند و با آغوش باز پذیرای کشورهای بزرگ بوده اند و آماده مشارکت فعال در بیشتر زمینه های اقتصادی هستند.
وی افزود : این مردم سالانه 950 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی را به جامعه تحویل می دهد و این مساله، این امکان را برای شما فراهم می کند که رابطه ای خوب با ایران داشته باشید. به عنوان نماینده دولت ایران به شما اطمینان می دهم که تسهیل خط ارتباط بانکی و اقتصادی برای سرمایه گذاری شما فراهم شود. ایران آماده پذیرایی از گردشگران لهستانی است.
دانلود تصویررییس اتاق بازرگانی ایران هم در نشست مشترک اقتصادی ایران و لهستان گفت : امروز امکان کار مشترک بخش خصوصی دو کشور فراهم است. صنایع چوب، معادن، فلزات، غذا و وسایل موتوری و صنایع دریایی ما امکان فعالیت مشترک بنگاه های اقتصادی ایران و لهستان را فراهم میکند.
محسن جلال پور گفت : بدون رابطه بانکی استفاده از بازار بزرگ ایران که امروز شرایط آن برای همه کشورها فراهم است، کمتر خواهد بود. نخست وزیر لهستان باید در این زمینه تدابیر جدی را به خرج دهد. فعالان اقتصادی لهستانی چندین بار در ایران حضور داشتند و ملاقات هایی انجام شده است. پیشنهاد می کنم بین ایران و لهستان اینگونه هیاتها بیشتر رد و بدل شود. تا زمانی که رابطه بانکی فعال بین دو کشور وجود نداشته باشد کسب و کار واقعی و تولید ثروت نخواهیم داشت.