حجت الاسلام حشمتی با اشاره به کمیته ها و بخشهای مختلف نمایشگاه امسال افزود: کودک و نوجوان، جوانان و دانشگاه، حوزه های علمیه، خانواده، خادمان قران، آموزش و پرورش، مجامع و مراسم و بین الملل همچنین مکتوب است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آغاز رسمی بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از 24 خرداد خبر داد و گفت: این دوره از نمایشگاه با شعار«به سوی فهم قرآن» در مصلی امام خمینی (ره) آغاز بکار می کند و امید است بتوانیم در همه بخشها به نوعی فهم قرآن کریم را متجلی کنیم تا گوشهای از مهجوریت قرآن را بکاهیم.
حجتالاسلام محمدرضا حشمتی به بخشهای مختلف نمایشگاه بینالمللی قرآن اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه علاوه بر فعالیت در بخش ها و کمیته های متنوع در بخش فروش نیز 4 بازارچه مکتوب، عفاف و حجاب، نرمافزار و محصولات قرآنی از نخستین روز ماه مبارک رمضان مایحتاج مردم را تأمین خواهد کرد.
وی با بیان اینکه بخش فروش از نخستین روز ماه رمضان آغاز بکار میکند افزود: بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم 24 خرداد مصادف با هفتم ماه مبارک رمضان رسما آغاز میشود که به مدت 15 روز برپاست اما بخش فروش آن همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان فعال خواهد شد.
معاون قرآن و عترت با بیان اینکه نمایشگاه قرآن محل تعامل و تبادل افکار است، گفت: ما در ماه مبارک رمضان از فرصت استفاده میکنیم و اصحاب قرآن را گرد هم میآوریم تا در این روزها و شبهای پر فضیلت با قرآن انس بیشتری داشته باشیم.
وی زبان هنر را یکی از موثر ترین راههای ارتقای فهم قرآن در جامعه بیان کرد و افزود: ما تاکید داریم که با زبان هنر میتوان مفاهیم قرآن را بهتر به مردم منتقل کرد بر همین اساس در این دوره از نمایشگاه به هنر قرآنی توجه ویژهای میکنیم.
حجت الاسلام حشمتی با بیان اینکه امسال حدود 300 غرفه در بخش مکتوب پیشبینی شده است، گفت: بخش مکتوب در فضایی مسقف در مصلای امام خمینی تشکیل میشود که البته ثبتنام از موسسات و ناشران متقاضی همچنان ادامه دارد.
وی دلیل انتخاب نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در مصلی را تناسب فضای آن با امور قرآنی عنوان کرد و افزود: امسال با هماهنگیهای صورت گرفته این نمایشگاه پس از دو سال برگزاری در باغ موزه دفاع مقدس دوباره به مصلی برمی گردد.
حجتالاسلام حشمتی افزود: مسئولان مصلای امام خمینی برای برگزاری نمایشگاه در این مکان هزینهای از ما درخواست نکردند و تنها هزینههای جاری را پرداخت میکنیم.
وی زمان فعالیت بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن از ساعت 18 تا 23 ذکر کرد و گفت : البته این زمان گاه تا ساعت 24 و 1 بامداد روز بعد هم به طول می انجامد.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد با اشاره به اینکه امسال اقتصاد مقاومتی در نمایشگاه قرآن تجلی مییابد گفت: ما سعی داریم امسال با در نظر گرفتن شعاری که مقام معظم رهبری برگزیدند، اقتصاد مقاومتی و صرفهجویی را در نمایشگاه عملیاتی کنیم. همچنین در بخش ویژه رسانه و قرآن، فهم قرآن و اقتصاد مقاومتی به طور خاص بررسی میشود.
وی به دو بخش محتوایی و اجرایی نمایشگاه بینالمللی قران کریم اشاره کرد و گفت: بسیاری از دستگاهها ما را در برگزاری این نمایشگاه همیاری میکنند علاوه بر مسئولان مصلای امام خمینی (ره )، شهرداری، نیروی انتظامی، ترابری و اورژانس، ما را در برپایی بهتر نمایشگاه کمک خواهد کرد.
حجت الاسلام حشمتی همچنین بااشاره به نهادهای مشارکتکننده در این نمایشگاه افزود: امسال بسیاری از نهادهای فرهنگی و قرآنی همچون شورای توسعه فرهنگ قرآنی، حوزه علمیه قم، دفتر تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت آموزش عالی، وزارت بهداشت و درمان، وزارت ورزش و جوانان، سازمان صدا و سیما، مطبوعات و خبرگزاریها مشارکت خواهند داشت.
وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تکریم خادمان قرآن نیز همزمان با نیمه ماه مبارک رمضان برگزار میشود، گفت: خادمان قرآن در کمیته انتخاب شدهاند و در مراسمی همزمان با سالروز میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) در پانزدهم رمضان معرفی شوند.
پوستر بیست و چهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن در این مراسم رونمایی شد.