خراسان رضوی
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با فرآوری و بسته بندی مناسب
این کاهش حاصل افزایش و توسعه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی استان خراسان رضوی بوده است
![کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با فرآوری و بسته بندی مناسب کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با فرآوری و بسته بندی مناسب](/files/fa/news/1395/3/10/203346_293.jpg)
با فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی ضایعات محصولات در خراسان رضوی بیش از 18 هزار تن کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این کاهش حاصل افزایش و توسعه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی استان بوده است.
اسماعیل نامنی افزود: در سالهای اخیر در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی سرمایه گذاری خوبی در این استان انجام شده و پارسال 698 واحد تولیدی با اشتغال بیش از 11 هزار نفر در این زمینه ایجاد شده است.
او گفت: پارسال 188 هزار تن زعفران، حبوبات، خشکبار، پسته، میوه و سبزیجات، مواد پروتئینی، گوشت ،خوراک دام و محصولات دام و طیور در این استان فرآوری شد.
نامنی افزود: ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی موجب ایجاد ارزش افزوده، اشتغال، درآمد های ارزی، استفاده بیشتر از محصولات کشاورزی و جلوگیری از اتلاف و ضایع شدن محصولات می شود.
او با بیان اینکه خراسان رضوی قطب صنایع تبدیلی کشاورزی در کشور است اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی این استان با توجه به مزیت های بخش کشاورزی و تولید حدود هفت میلیون تن محصولات کشاورزی و برخورداری از رتبه های کشوری در تولید محصولاتی مانند زعفران، پسته و خربزه نقش موثری در کاهش ضایعات دارد.
به گفته وی پیش بینی می شود امسال 215 هزار تن به فرآوری محصولات کشاورزی استان افزوده شود که این امر اشتغال 875 نفر و کاهش 22 هزار تن ضایعات محصولات کشاورزی را در پی خواهد داشت.
استان خراسان رضوی افزون بر یک میلیون و 200 هزار متر مربع اراضی باغی و زراعی دارد.