بندر چابهار میزبان کشتی های کروز خواهد شد
با مشارکت بخش خصوصی و منطقه آزاد چابهار به زودی شاهد ورود کشتی های کروز به بندر چابهار خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر کل اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: موضوع گردشگری دریایی مبحثی است که برای رونق آن ارگان های مختلفی دخالت دارند و توسعه آن از عهده از یک ارگان مشخص خارج است.
دکتر کامبیز مشتاق گوهری بر ضرورت همکاری های فرابخشی تاکید کرد و گفت: هم اکنون نیز به منظور رونق گردشگری دریایی در نوار ساحلی استان سیستان و بلوچستان، شاهد همکاری مشترک از سوی اداره بنادر و دریانوردی است، سازمان منطقه آزاد چابهار و اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان هستیم.
وی خاطرنشان کرد : این مشارکت چند جانبه، نوید بخش آینده ای روشن از گردشگری دریایی در نوار ساحلی دریای عمان است.
وی تاکید کرد: ساخت باشگاه های دریایی ویژه ورزش های آبی با سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت دولت می تواند باعث رونق چند برابری توریسم در نوار ساحلی دریای عمان شود.
آغاز ساخت پلاژ شنا در کنارک و رمین، به زودی
وی از ساخت پلاژ شنا در سواحل شهرستان های کنارک و رمین خبر داد و گفت: ساخت این پلاژهای شنا با سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت می گیرد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان اذعان داشت: پیگیری و حمایت از ساخت این پلاژه ها که نخستین پلاژهای استان سیستان و بلوچستان محسوب می شوند از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در حال پیگیری است.
وی بیان داشت: در حال حاضر نوار ساحلی دریای عمان با وسعت فراوان، فاقد یک شناگاه تخصصی است که از امنیت کامل برای گردشگران برخوردار باشد.
این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: همچنین قرار است با مشارکت بخش خصوصی و منطقه آزاد چابهار به زودی شاهد ورود کشتی های کروز به بندر چابهار می شویم.
راه اندازی کشتی تفریحی از بندر چابهار به کشورهای همسایه و بنادر جنوبی کشور
وی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) اذعان داشت: این برنامه ریزی به گونه ای است که بندر چابهار می تواند در طول سال میزبان گردشگران کشورهای خارجی باشد که از طریق کشتی کروز در حال سفردریایی هستند.
مشتاق گوهری بیان داشت: همچنین قرار است با راه اندازی کشتی های تفریحی بین کشورهای همسایه و بنادر جنوبی کشور اقدام شود.
وی تاکید کرد: با این اقدامات بدون شک شاهد تحولی بزرگ در توریسم دریایی آبهای ساحلی دریای عمان خواهیم بود.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سال 96 سال سفر به استان سیستان و بلوچستان اعلام شده است، بیان کرد: از هم اکنون زیرساختهای گردشگری در حال آماده سازی برای ورود مسافران به استان سیستان و بلوچستان است.
توسعه گردشگری، اولویت طرح توسعه سواحل مکران
وی گفت: با توجه به قرار گرفتن طرح توسعه سواحل مکران در برنامه ششم توسعه، این امید وجود دارد که به توسعه گردشگری ساحلی و دریایی استان سیستان و بلوچستان کمک شایانی شود.
مشتاق گوهری تصریح کرد: بدون شک توسعه سواحل مکران، باعث افزایش ظرفیت های گردشگری دریایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه نیروی دریایی مجری طرح توسعه سواحل مکران است، گفت: همین امر زمینه توسعه بیش از پیش گردشگری دریایی را در منطقه فراهم خواهد کرد.
به گفته مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان، گردشگری دراولویت برنامه های توسعه سواحل مکران قرار گرفته است.