گیلان
صومعه سرا میزبان جشنواره رشته خوشکار
این جشنواره با هدف حفظ آیین های بومی - محلی و معرفی شیرینی سنتی رشته خوشکار به گردشگران برگزار شد
سومین جشنواره رشته خوشکار امروز در دهستان طاهرگوراب صومعه سرا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا امروز گفت: این جشنواره با هدف حفظ آیین های بومی - محلی و معرفی شیرینی سنتی رشته خوشکار به گردشگران برگزار شد.
علیرضا مهرگان افزود: بیش از 500 نفر از سومین جشنواره رشته خوشکار دیدن کردند.
وی گفت: در حاشیه این جشنواره نمایشگاه غذاهای محلی و محصولات کشاورزی در 20 غرفه برگزار شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا گفت: تقدیر از پیشکسوتان پخت رشته خوشکار و برپایی مسابقه طناب کشی، نمایش آیین های سنتی غرب گیلان و اجرای موسیقی محلی از دیگر برنامه های سومین جشنواره رشته خوشکار بود.
قدمت تهیه شیرینی محلی رشته خوشکار در روستای طاهرگوراب صومعه سرا به 300 سال می رسد.
این شیرینی فقط در گیلان پخت و بیشتر در ماه مبارک رمضان مصرف می شود.
رشته خوشکار با آرد برنج، شکر، گردو و دارچین تهیه می شود.