رد پای نان تیری به دنیای تعاونی ها+ فیلم
نان تیری، ازقدیمی ترین نان های سنتی کهگیلویه وبویراحمد، وارد عرصه تعاونی های پخت نان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، چندین سرمایه گذار درکهگیلویه وبویراحمد،با راه اندازی 15 تعاونی پخت نان تیری، به عرضه انبوه این نان بومی، روی آورده اند.
هم اکنون حدود 5 هزار نفر بصورت مستقیم وغیرمستقیم در استان ، در این تعاونیها به کار مشغولند.
هضم سریع، خوشمزه بودن و کیفیت پخت مطلوب، از مهمترین ویژگیهای نان تیری است،که در قالب بسته بندیهای مختلف در کشور عرضه می شود.
آن طور که سرمایه گذاران می گویند،کشورهای حوزه خلیج فارس، مقصد بعدی صادرات نان تیری این منطقه هستند.
این نان که بیشتر از گندم بومی استان تهیه می شود، به سوغاتی ارزشمند برای مسافران وگردشگران تبدیل شده است.
این نان سنتی، بیشتر توسط بانوان استان، با مهارت خاصی وبدون نیاز به تجهیزات صنعتی پخت
می شود.