تکیه به صادرات پرسود صنایع دستی؛ با گذر از هفتخوان اما و اگر
رئیس میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری: ایران، چین و هند در تولید و توزیع صنایع دستی جزء سه قدرت برتر دنیا هستند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، عصر امروز بیست و ششمین صنایع دستی با حضور مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور، رحمانی موحد معاونت گردشگری سازمان، بهرام نامور مطلق معاون صنایع دستی کشور در مصلای تهران برگزار شد.
در این مراسم سلطانی فر در جمع خبرنگاران در خصوص بازار مشترک ایران و چین گفت: ما با چین در زمینه های مختلفی به خصوص در زمینه صنایع دستی کارهای مشترک داریم.
وی گفت: صنایع دستی کیفیت های مختلف دارد که بر اساس آن بازارهای متفاوتی وجود دارد و ما فکر می کنیم امسال با توجه به وضعیت خاصی که در کشور داریم و اینکه بسیاری از رشته ها و هنرمندان ما به سمت تولید صنایع دستی ارزشمند بروند.
معاون صنایع دستی افزود: ما با بررسی هایی که کردیم و باتوجه به اینکه چین از بزرگترین تولیدکنندگان صنایع دستی در کل جهان است چنانچه روی صنایع دستی در رشته های مختلفی همچون معرقکاری، ملیله کاری و ... به صورت لوکس و گرانقیمت کار کنیم می توانیم در بازار چین شرایط خوبی داشته باشیم و این ارزیابی بخش خصوصی ما که هم اکنون در چین حضور دارند می باشد.
وی گفت: بنابراین با فرض اینکه در سالهای گذشته به آن رسیدیم باید صنایع دستی ما روز به روز ارزشمندتر و گرانقیمت تر شود.
مسعود سلطانی فر در ادامه افزود: من در سفری که به چین داشتم طبق مذاکراتی که با این کشور انجام دادیم قرار شد از طریق برگزاری نمایشگاه های مختلف کالاهای خود را به فروش برسانیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.
وی ادامه داد: امسال را سال کیفیت و حرکت در گسترش بازرگانی صنایع دستی نامگذاری می کنیم.
معاون صنایع دستی و گردشگری با اشاره به بحث جایگاه صادرات صنایع دستی در سطح جهان گفت: ما با وجود اینکه ظرفیت خوبی در بخش صنایع دستی داشتیم اما از نظر صادرات، آنگونه که باید باشیم نیستیم و تعداد صادرات صنایع دستی ما نسبت به قبل باید بیشتر و با کیفیت تر شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ما فکر می کنیم اگر به خوبی با تبلیغات و بازرگانی در کسب هدف های خود به خوبی عمل کنیم باعث پیشرفت های خوبی در حوزه صنایع دستی در بازارهای جهانی می شویم.