افزایش عملکرد ذرت با استفاده از فناوری نانو
محققان دانشگاه شیراز موفق به افزایش عملکرد ذرت با استفاده از فناوری نانو شدند.
محققان دانشگاه شیراز در پژوهشی آزمایشگاهی موفق به افزایش عملکرد ذرت با استفاده از فناوری نانو شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ساسان محسن زاده از اعضای این گروه پژوهشی گفت: در این پژوهش مقادیر مشخصی از نانو ذرات سیلیکون به نمونه های آزمایشگاهی داده شد که بر اساس نتایج این تحقیقات عملکرد ذرت از جمله مقاومت در برابر شوری، تنش خشکی و بیماری افزایش و مصرف آب تا 50 درصد کاهش یافت.
این عضو هیات علمی دانشگاه شیراز تاکید کرد: میزان ذرات سیلیکون باید مشخص باشد و کمتر و بیشتر از آن میزان، نتایج بهینه را نخواهد داشت.
پیش از این محققان دانشگاه شیراز با استفاده از نانو ذرات سیلیکون موفق به افزایش عملکرد گندم شده بودند.