ذرات آلاینده ها به یافتن حیات فرازمینی کمک می کند
دانشمندان برای یافتن نشانه های حیات فرازمینی، به ردیابی ذرات آلاینده ها روی آورده اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل شبکه تلویزیونی فاکس نیوز محققان دانشگاه هاروارد در آزمایشگاهی مجهز به تلسکوپ های پیشرفته، به دنبال ذرات آلاینده می گردند، اما اینبار نه برای نجات کره زمین بلکه برای یافتن نشانه هایی از موجودات فرازمینی.
آوی لوب (Leob) رئیس بخش اخترشناسی دانشگاه هاروارد در اینباره می گوید: ذرات آلاینده، نشانه ای از موجودات باشعور هستند؛ نشانه ای که پیش از این هرگز روی آن تمرکز نشده است.
به گزارش فاکس نیوز، دانشمندان سال ها، تلاش خود را به ردیابی و شنیدن سیگنال هایی از موجوداتی که احتمالا در کرات دیگر به سر می برند، معطوف کرده اند. آنها فرکانس های رادیویی را کنترل کرده اند، اما همه آنچه شنیدند، سکوت بود.
لوب می گوید کارهای بسیار بیشتری به جز گوش سپردن به سیگنال های فضایی وجود دارد.
او اشاره می کند: وقتی زمین از کنار ستاره ای می گذرد، نور آن به زمین می رسد، ما می توانیم در آنچه از سمت اجرام آسمانی دیگر می آید، رد اکسیژن و آلاینده ها را جستجو کنیم. اینها ذراتی هستند که قابل ردیابی و شناسایی اند.
این نظریه ای است که دانشمندان ناسا را هیجان زده کرده است.
اریک اسمیت معاون برنامه تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا می گوید: اکنون ما با تجهیزات تحقیقاتی خود می توانیم به دنبال نشانه های دیگر از موجودات فرازمینی بگردیم.
اریک فردی است که به تازگی تلسکوپ فضایی را برای برنامه جیمز وب، ساخته است. او می گوید این تلسکوپ می تواند وسیله مناسبی برای ارزیابی «نظریه آلاینده ها» باشد.
او اشاره می کند: این اولین تلسکوپی است که می تواند فضا و جو اطراف دیگر سیارات را از نظر مواد آلاینده واکاوی کند.
لوب می گوید: ایده اصلی در این نظریه این است که اگر آثاری از آلودگی وجود داشته باشد ، آنگاه باید آلوده کننده هم باشد.