درگیری پلیس داغستان روسیه با تروریستهای داعش و کشته شدن دو مامور پلیس
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، رسانه های محلی روز شنبه به نقل از پلیس داغستان اعلام کردند در درگیری پلیس با تندروهای تکفیری در این منطقه ناآرام روسیه چهار فرد مسلح و دو افسر پلیس کشته شدند. داعش اعلام کرد افراد مسلح این گروه این حمله را انجام دادند.
نیروهای پلیس به آپارتمانی در منطقه دربند در جنوب این منطقه حمله کردند که این عملیات بر اساس اطلاعاتی صورت گرفت که نشان می داد احتمالا یک افسر بلندپایه مجروح که این تندروها او را گروگان گرفته بودند جان باخته است.
خبرگزاری اینترفاکس به نقل از یک منبع در پلیس افزود :« نیروهای پلیس عملیات ویژه ای را برای از بین بردن شورشیان انجام دادند که بر اثر آن دست کم چهار شورشی کشته شدند.» یک مسئول بیمارستانی گفت یک افسر در تیراندازی کشته شد و 15 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
خبرگزاری اینترفاکس افزود یک مسئول امنیتی نیز کشته شدن یک افسر مجروح گروگان گرفته شده را تایید کرد.
خبرگزاری «اعماق» وابسته به گروه تروریستی داعش اعلام کرد نیروهای آن در شهر دربند با پلیس درگیر شدند و سه افسر پلیس را کشتند.
این خبرگزاری شمار کشته های داعش را اعلام نکرد.