معدوم شدن پنج تن گوشت و خمیر مرغ غیربهداشتی در غرب شهرستان اهواز
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز با اعلام این خبر گفت : در بازدید از یکی از سردخانه های نگهداری مواد غذایی کارشناسان بهداشت محیط متوجه مقدار زیادی فرآورده های خام دامی در بسته های 10 کیلویی فاقد مشخصات بهداشتی شدند .
مهرداد شریفی افزود : پس از مشخص شدن آلودگی، محموله توقیف و با اخذ مجوز قضایی با همکاری تیم مشترک از مرکز بهداشت غرب اهواز، دامپزشک، مراجع قضایی و سازمان پسماند شهرداری، پنج هزار کیلو گوشت و خمیر مرغ غیر بهداشتی، معدوم گردید.
وی اظهارداشت : گوشت و خمیر مرغ معدوم شده در شرایط غیر بهداشتی و نامعلوم و بدون هیچگونه نظارتی تهیه شده بود و ورود اینگونه محصولات در فرآوری مواد غذایی همچون سوسیس، کالباس و می تواند سلامت شهروندان را با تهدید جدی مواجه کند و خواستار توجه و نظارت بیشتر سازمانهای متولی شد .
شریفی ادامه داد : خمیر مرغ تولید شده در شرایط نامعلوم و غیر بهداشتی، میتواند منبع باکتریهای بیماری زا مانند سالمونلا، ، لیستریا مونوسایتوژنز، پرسینیا انتروکولیتیکا و باکتریهای عامل فساد مانند سودوموناس می باشد و بنابراین کیفیت گوشت مرغ مورد استفاده، اهمیت فراوانی دارد و باید در شرایط بهداشتی تهیه و توزیع و تحت نظارت جدی سازمان دامپزشکی قرار گیرد.