آمار سردردهای میگرنی در ایران بالاتر از میانگین جهانی
مدیر بخش سردرد بیست و سومین همایش نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران گفت: براساس مطالعات انجام شده درمناطق مختلف کشور، آمار سردردهای میگرنی در ایرانیان بالاتر از میانگین جهانی است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر منصوره تقاء درجمع خبرنگاران بابیان اینکه سردرد بیشترین علت مراجعه بیماران به متخصصان مغز و اعصاب است افزود : حدود 10 درصد مردان و 20 درصد زنان ایرانی مبتلا به سردردهای میگرنی هستند اگر چه برای قطعی کردن میزان شیوع به مطالعات گسترده تر در کشورنیاز است.
وی با بیان اینکه تقریبا 10میلیون ایرانی فقط به سردرد میگرنی و تعداد بیشتری از این عدد به سردردهای تنشی مبتلا هستند گفت: یک و نیم میلیون نفر در ایران سردرد مزمن دارند به این معنی که بیش از نیمی از روزهای یک ماه دچار سردرد می شوند.
دکتر امیررضا عظیمی دبیر بیست و سومین همایش نورولوژی والکتروفیزیولوژی بالینی ایران نیز در این همایش با اشاره به اینکه تشخیص بیماری های عصبی عضلانی به کمک سونوگرافی نخستین بار در کشور در این همایش به متخصصان ارائه می شود گفت: همچنین در این کنگره جدیدترین درمان های صرع و تشنج بیماری های عصبی عضلانی ، سردرد ، اختلالات حرکتی از قبیل پارکینسون و اختلالات حافظه به خصوص آلزایمر مطالب جدید ارائه می شود.
وی افزود: همچنین کارگاه های تخصصی همزمان درباره داروهای تزریقی به بیماران دچار اختلالات حرکتی و درمان های جدید سردرد و روش های تشخیصی جدید در بیماری های عصبی عضلانی در آنها نیز به متخصصان ارائه می شود .
دکتر عظیمی با اشاره به اینکه در گذشته بیماری های مغز و اعصاب در شمار بیماری های غیرقابل درمان بود گفت: باتوجه به نام گذاری دهه نخست قرن 21 با عنوان"دهه مغز" ،پیشرفت های علمی صورت گرفته در این حوزه به ویژه روش های تشخیصی نوین و ورود داورهای جدید درمان بیماری های مغز و اعصاب به بازار دارویی جهان ، رشته نورولوژی بیشتر مورد توجه مجامع علمی پزشکی قرار گرفته که برپایی همایش های علمی باهدف معرفی این دستاوردها اهمیت بیشتری یافته است.
بیست و سومین هممایش نورولوزی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران از امروز تا24 اردیبهشت درمرکز همایش های بین المللی صدا و سیما درحال برگزاریست.