یک ایرانی مسئول برگزاری رقابتهای واترپلو در المپیک شد
نایب رییس واترپلو فدراسیون جهانی شنا (فینا) مسئول برگزاری مسابقات المپیک ریو 2016 شد.
![یک ایرانی مسئول برگزاری رقابتهای واترپلو در المپیک شد یک ایرانی مسئول برگزاری رقابتهای واترپلو در المپیک شد](/files/fa/news/1395/2/22/177814_406.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ 11 داور ایرانی برای قضاوت در المپیک ریو انتخاب شدند و از میان آنها خسرو امینی که به عنوان ناظر واترپلو انتخاب شده، مسئول برگزاری مسابقه های واترپلو در المپیک ریو است.
امینی که نایب رئیس کمیته فنی واترپلو فدراسیون جهانی ورزشهای آبی (فینا) هم هست از المپیک 1976 در 11 دوره بازیهای المپیک حضور داشته و در 11 دوره بازیهای آسیایی نیز قضاوت کرده است. از بین این 11 نفر او رکورد بیشترین حضور را در المپیک دارد.
در همین راستا بعد از ظهر دیروز نشست مسئولان کمیته ملی المپیک با حضور کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک،شاهرخ شهنازی دبیر کل،اصغر رحیمی سرپرست کاروان اعزامی به المپیک ریو و رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی و 9 تن از داوران اعزامی کشورمان به بازیهای المپیک ریو در محل کمیته برگزار شد.
خسرو امینی در این نشست گفت: من از سال 1976 در المپیک حضور داشتم اما نخستین بار است که چنین اتفاقی رخ می دهد و به ما توجه می شود. امیدوارم که این جلسه منشاء خیر شود و از توجه مسئولان کمیته ملی المپیک به داوران تشکر می کنم.
وی ادامه داد: داوران انتظار زیادی از مسئولان ورزش کشور ندارند اما همین که برای نخستین بار پیش از اعزام به المپیک مسئولان کمیته ملی المپیک از آنها دعوت کرده است به نوعی خوشحال شدند.
خسرو امینی(ناظر واترپلو)،اردوان صاحب(کشتی)،مهدی میر مقدم(بدمینتون)،علیرضا فغانی(فوتبال)،محمد رضامنصوری(فوتبال)،رضاسخندان(فوتبال)، علیرضا موسویان(هندبال)،مجیدکلاهدوزان(هندبال) و حافظ مهدوی(تکواندو) 9 داوری بودند که در این نشست حضور داشتند ومحمد شاه میری(والیبال) و داوود نعمتی نیا(تیرو کمان) به علت سفر خارجی نتوانستند در این نشست حضور یابند.