معاون وزیر اقتصاد :
توسعه صنعت بیمه با نوآوری و محصولات جدید
معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد : توسعه اقتصادی و توسعه صنعت بیمه رابطه دوسویه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین قضاوی گفت : با ادامه رویکردهای سنتی و بدون ابتکار و نوآوری توسعه صنعت بیمه کشور ناممکن است و بیمه تجارت نو می تواند با ایده های نوآورانه و ارائه محصولات جدید، سهم قابل توجهی از بازار بیمه کشور را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: دو صنعت بانکداری و صنعت بیمه میتوانند با همکاری یکدیگر فرآیندهای تامین مالی و پوشش ریسک در کشور را تسهیل کنند.
بنابر گزارش بانک تجارت طی مراسمی با حضور جمعی از مدیران ارشد اقتصادی کشور، شرکتهای بیمه، بانکها و جمعی از سهامداران، مراسم جشن آغاز به کار رسمی شرکت بیمه تجارت نو برگزار شد.
در این مراسم که شامگاه سه شنبه بیست و یکم اردیبهشت ماه برگزار شد دکتر قضاوی معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی در سخنان خود با اشاره به حضور تعدادی از بهترین مدیران صنعت بیمه و بانکداری کشور در هیات مدیره بیمه تجارت نو، نسبت به آینده موفق این شرکت در بازار بیمه کشور ابراز امیدواری کرد وقضاوی با تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی و توسعه صنعت بیمه رابطه دوسویه با یکدیگر دارند یادآور شد: خوشبختانه این شرکت در فضای امیدبخش پس از رفع تحریمها فعالیت خودرا آغاز کرده و بهبود شاخصهای مهم اقتصاد کشور همچون ثبات نسبی نرخ ارز و کاهش چشمگیر نرخ تورم نیز زمینه را برای توسعه فعالیتهای درون مرزی و برون مرزی این شرکت و دیگر شرکتهای بیمه ایرانی فراهم آورده است.
نادر خواجه حق وردی قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت نیز گفت : تاسیس و راه اندازی بیمه تجارت نو در چارچوب برنامه راهبردی بانک تجارت برای تکمیل زنجیره خدمات مالی این بانک صورت گرفته است و امیدواریم این شرکت بتواند نقشی موثر در تنوعبخشی به سبد خدمات بیمهای در کشور داشته باشد.
حق وردی با اشاره تحولات سالهای اخیر در اقتصاد و بازار پول کشور گفت: شرایط جدید کسب و کار ایجاب میکند تا بانکها ناگزیر به تغییر از رویکرد وظیفه محوری به مشتری محوری و افزودن خدمات مالی به خدمات پولی خود باشند.
وی افزود: بانک تجارت اینک با بهرهگیری از شرکتهای صرافی، لیزینگ، تامین سرمایه، کارگزاری بورس و بیمه میتواند زنجیره کاملی از خدمات مالی را ارائه نموده و برای مشتریان خود خلق ارزش کند. وی تاکید کرد: با تصویب هیات مدیره بانک تجارت، 50 شعبه بانک آماده ارائه خدمات مالی به مشتریان می شوند، ضمن آنکه در آینده نزدیک با استقرار نماینده شرکت بیمه تجارت نو در شعب بانک تجارت، خدمات بیمه ای نیز به متقاضیان ارائه خواهد شد.
در ادامه دکتر فرحی مدیرعامل پست بانک و عضو هیات مدیره بیمه تجارت نو با اشاره به نقش این بانک در تامین صنایع مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: گستردگی حضور این بانک با بهرهگیری از بیش از 12 هزار شعبه و باجه، ظرفیت بالقوه بسیار خوبی برای ارائه خدمات بیمه تجارت نو در سراسر کشور فراهم آورده است.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد بیمه تجارت نو بتواند با ارائه محصولات و خلق روشهای نوآورانه در خدمت به مشتریان، گشاینده افقهای نو در صنعت بیمه کشور باشد.
در ابتدای این مراسم دکتر عباس زادگان مدیرعامل بیمه تجارت نو نیز گزارشی از نحوه تاسیس و آغاز به کار این شرکت ارائه کرد.
وی با اشاره به اهداف راهبردی چهارگانه بیمه تجارت نو در بخشهای انرژی و صنایع، توسعه بیمههای عمر، بیمه روستائیان و جذب سرمایههای خارجی گفت: درصدد هستیم
با بهره گیری از دانش و تخصص جمعی از بهترین کارشناسان صنعت بیمه کشور و استفاده از پیشرفته ترین ابزارهای ارتباطی، یک شرکت دانش بنیان، خلاق و پاسخگو در صنعت بیمه کشور باشیم.
وی با اشاره به اینکه دفاتر این شرکت در تهران، شیراز، اصفهان، اراک، همدان، بندرعباس و کرمان خدمترسانی به مشتریان این شرکت را آغاز کردهاند تاکید کرد: این خدمات برای مشتریان در دیگر شهرهای این استانها و نیز استانهای همجوار در دسترس خواهد بود.
عباس زادگان همچنین ارائه خدمات جدید بیمهای به هموطنان در سفرهای خارج از کشور را از دیگر برنامههای این شرکت عنوان کرد.
بیمه تجارت نو سال گذشته با سرمایه 2500 میلیارد ریال به ثبت رسیده و سهام آن نیز در بازار بورس کشور عرضه شده است. بانک تجارت، پست بانک و شرکت های سرمایه گذاری غدیر ، ایرانیان و آستان قدس رضوی سهامداران عمده این شرکت هستند .
*رشد اقتصادی باید همراه با عدالت باشد
بانک تجارت، چهارمین جشنواره دانش را با موضوع " بررسی عوامل موثر در فرآیند آموزش " برگزار کرد.
در این جشنواره، دکترعادل آذر رئیس مرکز آمار ایران ، پرفسور فتحی واجارگاه استاد دانشگاه شهید بهشتی ، دکتر سیدحمید پورمحمدی معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و محمدابراهیم مقدم ، مدیرعامل بانک تجارت در خصوص عناوینی چون مولفه های اقتصاد مقاومتی ، لزوم آموزش و توسعه منابع انسانی و اولویت های کاری درحوزه ی اقتصاد به سخنرانی پرداختند .
دکترعادل آذر اقتصاد مقاومتی را اساس برنامه ششم توسعه دانست و گفت : ساختار مدنظر نظام و مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی شامل مولفه هایی چون مردمی بودن ، عدالت محوری ، درون زا بودن ، برون نگری و دانش بنیان بودن است .
از دید رئیس مرکز آمار ایران ، اقتصاد به شرطی مردمی خواهد بود که برآمده از مردم بوده و دولت تنها کار هدایت و اجرا را برعهده داشته باشد . وی با بیان اینکه متوسط رشداقتصادی پیش بینی شده در برنامه توسعه ششم در حدود هشت درصد لحاظ شده تاکید کرد : این رشد نباید صرفا رشد اقتصادی بدون درنظر گرفتن طبقات محروم جامعه باشد بلکه این امر باید منطبق بر مولفه عدالت محوری باشد .
دکتر سیدحمید پورمحمدی ، معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، ضمن بیان این موضوع که بانک تجارت از بانکهای پیشتاز در حوزه های مختلف صنعتی ، کشاورزی و تجاری است ، گفت: از آنجا که امسال نخستین سال اجرای برنامه ششم توسعه و از سوی دیگر سال اقدام و عمل به برنامه های اقتصاد مقاومتی است ، نهادهای پولی و مالی کشور در نقش موتور محرکه اقتصاد باید وضعیت اقتصاد کشور را از حالت رکود به رونق ، تبدیل کنند .
محمدابراهیم مقدم ، مدیرعامل بانک تجارت نیز موضوع نیاز به آموزش در سطوح مختلف را در بانک ضروری دانست و گفت : عدم استمرار در یادگیری و تکیه بر آموخته های پیشین، موجب می شود که سازمان پویایی لازم را نداشته باشد. در سازمان یادگیرنده ای مثل بانک، مدیران و روسا خود را موظف می دانند که به پرسنل جوانتر تجربیات و آموخته های خود را منتقل کنند. اگر در سازمان امکان به روزرسانی دانش وجود نداشته باشد ، تطبیق سازمان با فناوری های نوین و استاندارد های جهانی امری ناممکن می شود .