کشف و نابودی 2 تن پنیر فاسد محلی در آمل
این مقدار پنیر در کارگاهی غیرمجاز کشف شد
بیش از 2 تن پنیر فاسد محلی در آمل کشف و نابود شد.
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل گفت: این مقدار پنیر در کارگاهی غیرمجاز کشف شد که در این شهر پنیر محلی ( خیکی) تولید می کرد.
دکتر قاسمی افزود : صاحبان این کارگاه از پنیر تاریخ گذشته یک واحد لبنی محمود آباد برای تولید پنیر محلی استفاده کردند و قصد داشتند آن را در بازارهای سنتی روزانه و هفتگی بفروشند .
وی گفت : 2 نفر از گردانندگان این کارگاه غیرمجاز ؛ دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند و پرونده این واحد نیز در دستگاه قضایی در حال بررسی است.
در مازندران 48 کارخانه فرآورده های لبنی با ظرفیت اسمی پنج هزار و 230 تن وجود دارد که اکنون با 50 درصد ظرفیت فعال هستند .
دامداران مازندران با داشتن حدود 700 هزار راس دام سنگین و 2 و نیم میلیون راس دام سبک، سالانه 700 هزار تن شیرخام تولید می کنند که بخش زیادی از آن به پایتخت صادر می شود.