حضور فعالان عرصه فن آفرینی در دوازدهمین جشنواره شیخ بهایی
دوازدهمین دوره از جشنواره شیخ بهایی 23 تا 25 اردیبهشت در اصفهان برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری جشنواره شیخ بهایی که در سالن همایش های وزارت علوم برگزار شد با بیان اینکه در این دوره از جشنواره فعالان عرصه فن آفرینی حضور خواهند داشت افزود: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی بهعنوان نخستین جشنواره حوزه کار آفرینی در کشور از سال 1381 به ابتکار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرده است.
وحید احمدی با بیان اینکه تا پایان جشنواره دهم، همه ساله جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در دو بخش مسابقه ای و غیرمسابقه ای برگزار شده است اضافه کرد: بخش مسابقه ای جشنواره شامل طراحان کسب و کار، فن آفرینان و سرمایه گذاران کار آفرین بوده است.
معاون پژوهشی وزیر علوم گفت: در بخش فن آفرینان رشد و توسعه شرکت های دانش بنیان مورد ارزیابی قرارمی گیرد و در بخش طراحان کسب و کار، ایده های نو مبتنی بر فناوری که قابلیت تجاری سازی شدن را دارا هستند، در قالب یک نقشه راه تجاری سازی ارایه شده است.
وی افزود: در بخش غیر مسابقه ای برگزاری کارگاه های آموزشی فن آفرینی و برگزاری نمایشگاه های فن آفرینان و ارتباط فن آفرینان باسرمایه گذاران پیگیری شده است.
احمدی به جشنواره سال گذشته (یازدهم) اشاره کرد و گفت: درجشنواره یازدهم، المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به مجموعه فعالیت های جشنواره اضافه شد و این بخش صرفا اختصاص به طرح های کسب و کار دانشجویی دارد.
وی با اشاره به اینکه در جشنواره یازدهم 100 طرح کسب و کار آزاد و انتخاب 3 طرح برگزیده در مرحله نهایی را پیدا کردند افزود: اعزام تعدادی از برگزیدگان جشنواره به رویداد slush در کشور فنلاند که منجر به چند مذاکره جدی بین شرکت های ایرانی و سرمایه گذاران خارجی و نیز اعلام آمادگی برای حضور در جشنواره از طرف چند سرمایه گذار فنلاندی، عقد قرارداد شرکت پویندگان پزشکی پردیس ازبرگزیدگان رویداد ارایه فن آفرینی جشنواره با یک شرکت فنلاندی، مذاکره جذب سرمایه شرکت ویستا ویژن آنزیم از برگزیدگان رویداد ارایه فن آفرینی با یک شرکت دیگر فنلاندی و عقد قرارداد یکی از برندگان سال گذشته با یک سرمایه گذار ایرانی مقیم آمریکا از جمله نتایج جشنواره بوده است.
احمدی گفت: به جشنواره امسال 320 طرح کسب وکار در بخش آزاد و 528 طرح کسب وکار در بخش المپیاد دانشجویی ازهمه استان های کشور ارسال شده است که 10 طرح در هر بخش به مرحله نهایی راه یافته اند، همچنین398 تقاضای فن آفرینی از 22 استان کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که 22 طرح برای مرحله نهایی در چهار بخش شرکتهای نوپا، شرکتهای رشد یافته، شرکتهای علوم انسانی و تداوم فن آفرینی بوده است.
وی افزود: دریافت 110 طرح در بخش فرصت های سرمایه گذاری از 8 استان و راهیابی 33طرح به مرحله نهایی بوده است.
احمدی درخصوص محورهای آموزش در جشنواره دوازدهم نیز گفت: دو رویداد بیستمین سالگرد تاسیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و کارگاه مشترک دو مرکز منطقه ای وابسته به یونسکو lstic از مالزی و lRls از ایران دراین دوره از جشنواره برگزار می شود.