کله و پاچه گوسفندهای خارجی در دیگ کله پزهای ایرانی+فیلم
رئیس اتحادیه طباخان و فروشندگان کله پاچه گفت : کله و پاچه یکصد هزار گوسفند زنده وارداتی در کشور مصرف می شود.
حسین رواسی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ مصرف روزانه کله پاچه در تهران طی نیمه نخست هرسال را 12 هزار دست اعلام کرد و گفت: این میزان مصرف در شش ماه دوم هر سال به روزانه 15 هزار دست می رسد.
وی خاطرنشان کرد تهرانی ها مصرف کننده کله پاچه مازاد استانهای تبریز و مشهد هم هستند.
رواسی با اشاره به تفاوت 10 هزار تومانی کله و پاچه نپخته با توجه به کیفیت آن افزود: قیمت کله و پاچه نپخته در کشتارگاه 20 تا 30 هزار تومان و حداکثر قیمت کله و پاچه طبخ شده در مغازه ها 45 هزار تومان است.
وی از نظارت مستمر بر بهداشت واحدهای صنفی در این بخش خبر داد و افزود: بازرسان وزارت بهداشت حداقل هر 2 ماه به این واحدها مراجعه می کنند ،وسالانه برای 30 واحد به دلیل موارد بهداشتی ، اخطار صادر و 5 تا 6 واحد صنفی پلمپ می شود.
رئیس اتحادیه طباخان ، فروشندگان کله پاچه و سیرابی گفت: فعالیت طباخان پیش از 4 صبح اغاز می شود و تا 12 شب ادامه دارد که این سختی کار مانع از تمایل مردم برای ورود به این صنف است.
وی با اشاره به الزام و اهمیت دریافت تاییده وزارت بهداشت برای فعالیت در صنف کله و پاچه گفت: تمیز و آماده سازی و سرد سازی کله و پاچه در کشتار گاه از الزامات این صنف است.
رواسی گفت: هم اکنون 550 واحد دارای پروانه در صنف طباخان و فروشندگان کله پاچه و سیرابی در تهران فعالیت می کنند .