سخنگوی قوه قضائیه خبر داد
پیگیری پرونده قتل ستایش همچنان ادامه دارد
سخنگوی قوه قضائیه گفت: پیگیری پرونده قتل ستایش قریشی در مراجع قضایی ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در نود و پنجمین نشست خبری با اشاره به پیگیری پرونده قتل دختر شش ساله افغانی افزود: پیگیری این پرونده چند وجه دارد ،اول اینکه وقوع این جنایت همه را متاثر کرده و جنایت بزرگی بوده که در حق یک دختر شش ساله غریبه انجام شده است.
وی تصریح کرد: نکته بعدی به ورود دستگاه های مختلف و مردم به این جنایت اختصاص دارد و همه با احساس مسئولیت تمام ورود کردند ، همدردی با خانواده ستایش انجام شد و دستگاه های مسئول در اولین زمان ممکن پیگیری پرونده را در دستور کار قرار دادند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: نکته مهم در این پرونده وقوع جنایت است و ما در اولین فرصت پیگیری آن را در دستور کار قرار دادیم و این درحالی است که در کشوری مثل آمریکا مردم را روز روشن در خیایان می کشند و پس از گذشت سالها ضارب در دادگاه تبرئه می شود.
محسنی اژه ای تاکید کرد: قوه قضائیه و دستگاه های مسئول این پرونده را به صورت فوق العاده پیگری می کنند.
وی در پاسخ به این سوال که ظاهرا اعلام شده است قاتل ستایش نابالغ بوده است گفت: این فرد نابالغ نیست و 16 سال و چند ماه از عمر وی می گذرد اما به دلیل اینکه هنوز به 18 سالگی نرسیده است در دادگاه محاکمه و پرونده اش رسیدگی می شود و در صورت تعیین مجازات پس از 18 سالگی حکم اجرا می شود.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: این مساله را به خاطر داشته باشید و اگر در آینده همین جوان در 18 سالگی مجازات شد مدعیانی که امروز می گویند چرا این فرد را مجازات نمی کنید پس از اجرای حکم قطعا فریادشان بلند می شود که حقوق بشر در ایران نقض شد.
وی با اشاره به برخی جریان سازی های شبکه های معاند و ضد انقلاب در پرونده قتل ستایش گفت: شبکه های معاند همیشه با نیت سوء، خبرها را اعلام می کنند که بحث آنها جداست اما توجه کنید بیان جزئیات یک جنایت به نفع خانواده صدمه دیده نیست.
محسنی اژه ای خطاب به رسانه های داخلی افزود: در حال حاضر قلب خانواده آن دختر شش ساله جریحه دار است اما اینکه رسانه های ما هر روز بیایند جزئیاتی را از این فاجعه اعلام کنند قطعا به نفع خانواده مقتول نخواهد بود.
سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضع این پرونده تاکید کرد: در حال حاضر نظریاتی از پزشک قانونی به مراجع قضائی ارجاع شده که پس از بررسی آنها نسبت به مقتول و قاتل تصمیم گیری خواهد شد.
تشکیل 943 پرونده تخلفات انتخاباتی
محسنی اژه ای: در دوران قبل ،حین و بعد از شروع تبلیغات انتخاباتی 943 پرونده در سراسرکشورتشکیل شد که از این تعداد 433 پرونده تعیین تکلیف شده است.
محسنی اژه ای افزود: تعدادی از این پرونده ها جرم نیست و مستقیماًٌ به تخلف انتخاباتی مربوط نمی شود ولی منشا آنها انتخاباتی بوده است ولی تعبیر اصل پرونده به عنوان پرونده تخلف انتخاباتی از نظر من صحیح نیست.
وی با بیان اینکه 433 پرونده تعیین تکلیف شده است، گفت: بقیه پرونده درمرحله دادگاه یا دادسراست.
بازداشت 8 دلال حقوقی در یک ماه گذشته
سخنگوی قوه قضائیه گفت: 8 نفر از دلالان سودجو که با تشکیل موسسه حقوقی از افراد با عناوین مختلف پول می گرفتند در یک ماه گذشته (فروردین ماه) در تهران دستگیر شدند.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نشست خبری افزود: بارها اعلام کردم افراد سودجو ، دلال و متخلف که با عناوین مختلف از افراد پول می گیرند تا در پرونده ای تأثیرگذار باشند هیچ تاثیری در روند پرونده ندارند و اگر کسی در این خصوص پولی به این افراد پرداخت کند هم پولش از دست می رود و هم ممکن است علاوه بر آن برای او به اتهام پرداخت رشوه پرونده ای تشکیل شود.
وی گفت: ما با توجه به تلاش هایی که دستگاه قضایی در سال های 93 و 94 انجام داد در یک ماه گذشته باندی را در تهران دستگیر کردیم که این باند موسسه حقوقی تشکیل داده بود.
محسنی اژه ای افزود: این موسسه در تهران و یکی از شهرستان های نزدیک تهران چند دلال و چند وکیل را در اختیار گرفته بود و آنها با برخی افراد داخل قوه قضائیه نیز توانسته بودند ارتباط برقرار کنند که تحت عناوین مختلف از مردم پول می گرفتند؛ در واقع این افراد کسانی که قاضی هم نبودند توانستند آنها را به خدمت بگیرند که این اقدام موجب بدبینی مردم می شد.
وی گفت: در این خصوص در فروردین امسال در تهران 8 نفر دستگیر شدند که البته روند رسیدگی به پرونده ادامه دارد و ممکن است افرادی نیز دستگیر شوند.
وی ادامه داد: آن افرادی که پول داده بودند نه تنها مشکلاشان حل نشد چه بسا ممکن است پرونده ای نیز علیه آنان تشکیل شود.
ضرورت اعمال واکنشهای جدی درباره حکم دادستانی آمریکا
سخنگوی قوه قضائیه گفت: مسئولان باید نسبت به حکم ظالمانه دادستانی آمریکا واکنش جدی داشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نود و پنجمین نشست خبری و در پاسخ به این سوال که دیوان عالی آمریکا حکمی را علیه ایران صادر کرده تا 2 میلیارد دلار غرامت بگیرد و این در حالی است که اخیرا رئیس بانک مرکزی گفته این پول در دولت قبلی آزاد بوده است و اگر بی احتیاطی نمی کردند قطعا همان زمان به کشور بازمی گشت؛ آیا در صورت شکایت از دولت قبل مساله قابل پیگیری است یا خیر افزود: این حکم یکی از اقدامات ظالمانه و خلاف موازین بین المللی است که آمریکا صورت داده است و اولین و آخرین بار هم نیست .
وی گفت: بانک مرکزی و همه دستگاه های ذیربط باید نسبت به این اقدام ظالمانه خلاف حقوق بین الملل واکنش جدی داشته باشند.
محسنی اژه ای در پاسخ به این سوال که در دولت گذشته سازمان بازرسی می توانست به این مساله ورود کند اما چرا این اقدام صورت نگرفته است تصریح کرد: بنده جزئیات این مساله را نمی دانم اما بی انصافی است که هر وقت کم می آوریم فرافکنی کنیم و همه گناهان را به گردن دیگران بیاندازیم.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: اشکال ندارد که در برخی اتفاقات اشتباه خودمان را به گردن بگیریم و همه را به دیگران نسبت ندهیم و دور از انصاف است که هر اتفاقی می افتد آنرا به دیگری نسبت دهیم .
پیشنهاد من محاکمه غیابی آقای خاوری است
سخنگوی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه به دادگاه پیشنهاد دادم آقای خاوری مدیرعامل اسبق بانک ملی محاکمه غیابی شود، گفت: کسانی که مدعی مبارزه با فساد و تروریسم هستند دروغ می گویند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای افزود: افرادی را داریم که به اتهام فساد مالی ، پولشویی ، دزدی ، اختلاس و جرایم اقتصادی تحت تعقیب هستند اما این کشورهای مدعی چه بهانه ای دارند که حتی مکان و جای این متهمان مشخص است اما در بازداشت و تحویل آنها حاضر به همکاری نیستند.
وی با اشاره به اینکه در خصوص پرونده خاوری روزنه ای پیدا شده است، گفت: این متهم هنوز به صورت غیابی محاکمه نشده است اما شخصاً معتقدم که باید وی به طور غیابی محاکمه شود و اگر زمانی به کشور بازگشت این راه باز است که پرونده وی دوباره رسیدگی شود.
محسنی اژه ای افزود: امید دارم که دادگاه پیشنهاد من را درخصوص محاکمه غیابی خاوری بپذیرد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره انتشار خبری مبنی بر فروش برخی اموال بابک زنجانی در خارج کشور گفت: اینکه اموالی از بابک زنجانی فروخته شده باشد اطلاعی ندارم.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: زنجانی وکیل دارد و اموال او نیز تا آنجا که شناسایی شده توقیف است.
وی گفت: به شرکت نفت در خصوص برخی اموال بابک زنجانی اختیاراتی داده شده است که وزارت نفت می تواند اقدام کند؛ همچنین وی هم در داخل و هم در خارج کشور وکیل دارد و اگر وکلا احساس کنند که اموال او را می برند می توانند جلوگیری کنند و البته اگر قوه قضائیه نیز در این خصوص چیزی مطلع شود جلوگیری خواهد کرد.
محسنی اژه ای همچنین در پاسخ به سوالی درباره بیماری امید کوکبی متهم به جاسوسی و احتمال آزادی او به دلیل بیماری افزود: کوکبی به جرم جاسوسی به 10 سال حبس محکوم شده است و جرم جاسوسی برای بیگانه طبعاً مجازات بیشتری نیز دارد اما او 10 سال محکوم شده است.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه افرادی که در زندان به سر می برند مثل سایر مردم در خارج از زندان ممکن است بیمار شوند، گفت: در این موارد اگر امکان معالجه بیمار در داخل زندان فراهم باشد معالجه می شود و اگر نیاز به انتقال به بیمارستان در خارج زندان نیز باشد این کار انجام خواهد شد و درخصوص این متهم نیز وی هم اکنون در بیمارستان در حال درمان است.
محسنی اژه ای تصریح کرد: اگر پزشکی قانونی نظر بدهد حضور زندانی در زندان به طور مطلق و یا در شرایطی ، بیماری را تشدید می کند در این شرایط سازمان زندان ها و یا دادیار ناظر زندان می تواند تسهیلاتی را برای زندانیان فراهم و به بخشی منتقل کند که تحت نظر پزشک باشد.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: اگر ضرورتی باشد و شرایط نوع بیماری به گونه ای باشد که بیمار نیاز به قرنطینه داشته باشد و در زندان یا در بیمارستان معمولی نیز امکان این کار وجود نداشته باشد این امکانات با اولویت مسائل و نظر پزشکی قانونی فراهم خواهد شد.
محسنی اژه ای تاکید کرد: ما از بیماری همه شهروندان ناراحت می شویم و هر فردی چه در داخل زندان و چه در خارج از زندان ممکن است بیمار شود اما نمی توانیم بگوییم چون یک زندانی کلیه اش درد گرفته از جرمش چشم پوشی شود.
وی درباره زندانی مورد نظر نیز گفت: جرم وی جاسوسی است اما در عین حال امکانات درمانی برای او در بیمارستان در خارج زندان فراهم شده و در حال درمان است.
حمایت قاطع از نیروی انتظامی برای برخورد با جرایم
سخنگوی قوه قضائیه گفت: از نیروی انتظامی برای برخورد با جرایم ، با قاطعیت حمایت می کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ادامه نشست خبری در پاسخ به این سئوال که با وجود گشتهای محسوس پلیس، جایگاه گشت نامحسوس پلیس چیست؟ افزود: درباره چرایی استفاده از عنوان گشت نامحسوس از سوی پلیس به اعتقاد بنده خوش سلیقگی اعمال نشده است، البته توضیحاتی را ارائه کردند و مشخص شد که روش جدیدی را برای برخورد با فسادهای ظاهری و جرایم مشهود انتخاب کرده اند.
وی گفت: از اصل برخورد با جرایم نیروی انتظامی حمایت می کنیم .
سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به این سوال که چه تضمینی وجود دارد که از گشتهای نامحسوس سوءاستفاده نشود تاکید کرد: پلیس باید مراقب تخلفات احتمالی در این باره باشد تا سوء استفاده ای صورت نگیرد.
حمایت دستگاه قضا از اقدامات نیروی انتظامی
سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرد: دستگاه قضایی از اقدامات قانونی نیروی انتظامی حمایت می کند و اگر با مفاسد مشهود برخورد نکند جای سئوال دارد.
غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری با اشاره به انتقادات مطرح شده در رسانه ها مبنی بر اقدامات پیشگیرانه یا برخورد نیروی انتظامی با مسائل خلاف عفت عمومی افزود: صحبت های زیادی در رسانه ها مطرح می شود من نمی خواهم پاسخگو یا ناظر این مطالب باشم ولی در این رابطه لازم است به چند نکته اشاره کنم.
وی با بیان اینکه اصل 8 قانون اساسی اشاره به امر به معروف و نهی از منکر دارد، گفت: سالهاست که قانون عادی برای این اصل نوشته نشده بود ولی مدتی پیش قانونی در این رابطه تصویب و ابلاغ شد که در مرحله ابلاغ ریاست جمهوری ، تعلل کرد ولی الان ابلاغ شد و لازم الاجراست .
اژه ای خاطرنشان کرد: بر اساس ماده یک این قانون، مشخص شد که دولت، حکومت، آحاد مردم ، کسانی که مرتکب منکری می شوند و همچنین آمران و ناهیان منکر چه وظایفی دارند.
وی افزود: در موارد مختلف تکالیف مختلفی را برای دولت و دستگاه های مختلف در این قانون آمده و حتی برخی از این تکالیف خاص قوای مجریه و قضائیه است .
اژه ای با بیان اینکه در این قانون برای تک تک دستگاهها وظایفی مشخص شده است ،گفت : در ماده 4 این قانون، امر به معروف و نهی از منکر به صورت قلبی، زبانی و نوشتاری هم بر عهده دولت و هم وظیفه آحاد جامعه است ولی در مرحله عملی تنها به عهده دولت است و اگر کسی بخواهد سئوال کند باید از دولت سئوال کند که دولت برای این قانون چه کرده است ؟
وی خاطرنشان کرد : وزارتخانه ها ، بخش ها و دستگاه های مختلف در این قانون وظایفی دارند که باید پرسیده شود هر یک از انها چه کاری انجام دادند .
اژه ای با اشاره به وظایف قوه قضائیه در این قانون گفت : از جمله وظایف قوه قضائیه این است که اگر یک امر به معروف یا ناهی از منکر صدمه دید و فردی علیه آن اقدامی کرد جرم او قابل تعلیق نیست آیا دادگاهی بوده است که تعلیق کرده باشد ؟ آیا دستگاه قضائیه این کار را انجام داده است؟ شعبات ویژه برای این امر تشکیل داده است؟
سخنگوی دستگاه قضا افزود: دولت، وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم، فرهنگ و ارشاد اسلامی و امور خارجه در این قانون تکالیفی دارند که باید از آنها در این رابطه مطالبه شود که آیا تکالیف خود را به درستی انجام داده اند یا خیر که اگر انجام نشده باید بازخواست شود .
اژه ای با اشاره به اقدام نیروی انتظامی تصریح کرد: نیروی انتظامی از لحاظ این قانون و سایر قوانین ذاتی خود باید با جرائم مشهود برخورد کند.
وی افزود : بعضی لباس ها که امروز در جامعه تولید، توزیع ، استفاده و پوشیده می شود خلاف است .
سخنگوی دستگاه قضا ادامه داد: اگر دستگاه یا دولت در این رابطه کوتاهی کردند باید بازخواست شوند نه اینکه بگوییم چرا نیروی انتظامی برخورد کرده است ؟
اژه ای تاکید کرد : نباید اگر جایی از قانون به نفعمان بود به آن اهتمام ورزیم و اگر جایی منافع گروهی ، حزبی و جناحیمان اقتضا نکرد آن را ابلاغ نکنند .
وی افزود: مگر من حق دارم قانونی را ابلاغ کنم و عمل نکنم یا در عمل به آن کوتاهی کنم و یا نصفه بدان عمل کنم ؟ همه ما باید ملتزم به همه قانون باشیم.
سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه بنابراین اصل برخورد با متجاهرین به فساد و فحشا و کسانی که خلاف قانون چه در رابطه با رفتار یا پوشش در جامعه تظاهر می کنند وظیفه دستگاه ها و نیروی انتظامی است، خاطرنشان کرد : دستگاه انتظامی وظیفه دارد با جرم مشهود برخورد کند.
اژه ای گفت : ممکن است در برخی موارد نیروی انتظامی هم خلاف کند که به آن نیز توجه می شود .
سخنگوی دستگاه قضا گفت : حقیقتا چیزی که در جامعه ما مخصوصا جامعه اسلامی رخ می دهد خلاف قانون است که باید طبق قانون با آن عمل شود .
صدور حکم 4 عامل نفوذ رسانه ای
سخنگوی قوه قضائیه گفت: حکم چهار عامل نفوذ رسانه ای صادر شده اما هنوز به متهمان ابلاغ نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نشست خبری افزود: این حکم در مرحله بدوی است و اکنون نمی توانم جزئیات آن را بگویم.
وی در پاسخ به پرسشی که آیا با توجه به فعالیت های احمدی نژاد در شهرستان ها و احتمال ورود به انتخابات آیا پرونده وی می تواند در رد صلاحیتش در شورای نگهبان تأثیر داشته باشد، گفت: تشخیص صلاحیت الزاماً به داشتن و نداشتن پرونده محکوم شدن یا نشدن فرد نیست بلکه صلاحیت فرد باید احراز شود.
محسنی اژه ای افزود: ممکن است فردی محکوم شده باشد اما تأثیری در رد صلاحیتش نداشته باشد و یا فردی محکوم نشده اما در عین حال صلاحیتش نیز احراز نشود.
وی ادامه داد: ممکن حتی فردی پرونده ای داشته و یا تصادفی کرده و به علت بدهی مدتی در زندان به سر برده است که این موضوع تأثیری در صلاحیت ندارد.
محسنی اژه ای همچنین بر حمایت قوه قضائیه از فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری سالم تاکید کرد و گفت: البته امسال نیز یکی از مهمترین برنامه های ما این است که با کسانی که در دستگاه های دولتی چوب لای چرخ مردم می گذارند و یا کار آنها را عمداً معطل می کنند برخورد کنیم.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: مثلاً ممکن است برخی از یک مدیر شکایت کنند و بگویند فلان مدیر عمل مجرمانه مرتکب شده و یا کار مردم را بی جهت انجام نمی دهد که در صورت ارائه گزارش ورود خواهیم کرد و یکی از موارد حمایت ما در اینگونه مسائل می تواند حمایت از افراد فعال در کارهای تولیدی داخل باشد.
پرونده قطع بورسیه دانشجویان در دست بررسی است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: پرونده قطع بورسیه دانشجویان که از سوی دانشگاه اتفاق افتاده است، همچنان در حال رسیدگی است .
غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص قطع بورسیه دانشجویان و شکایت آنها در رابطه با انتشار اسامیشان افزود: پرونده قطع بورسیه این دانشجویان در حال بررسی است و شکایت آنها در مورد انتشار اسامی نیز هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی گفت: شکایت کیفری این دانشجویان برای انتشار اسامی در دادسرای تهران در حال رسیدگی است.
سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده نگین غرب افزود: شاکی می تواند برای خود وکیل بگیرد و در این زمینه هیچ مشکلی نیست؛ شاکی و متهم در صورت درخواست امکان گرفتن وکیل را دارند اگر کسی در این زمینه با مشکلی مواجه است به من اعلام کند تا بررسی شود.
محسنی اژه ای گفت: این مسئله دارای دو پرونده است، آقای فروغی و آقای ریاضی که من از آخرین وضعیت آن هنوز اطلاعی ندارم.
وی با اشاره به اینکه در جریان گران خریدن هواپیما نیستم، گفت: در صورت اعلام سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با گران خریدن یا تبانی، دستگاه قضا موضوع را رسیدگی خواهد کرد.
تغییری در حکم بابک زنجانی داده نشده است
سخنگوی دستگاه قضا گفت: تغییری در اساس حکم بابک زنجانی داده نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نشست خبری درباره صحبتهای برخی از رسانه ها مبنی بر تغییر حکم بابک زنجانی گفت: امروز از دفتر دادگاه سوال شده بود و زنجانی لایحه اعتراض به دادگاه ارائه داده است و پرونده به مرجع رسیدگی ارجاع داده می شود.
وی ادامه داد: تغییری در اساس حکم داده نشده است چند چک برای ایشان بوده که از او گرفته شده است و در مورد رد مالی که به بانک مسکن بود ننوشته بودند رد مال است که اصلاحیه داشته است و رد مال، رد چک به بانک مسکن و تامین اجتماعی و شرکت اچ کی و یکی از شرکتهای وابسته به نفت بوده که باید انجام شود.
محسنی اژه ای : صدور رای نهایی بیش از 19 هزار پرونده در بخش تصرفات غیرمجاز
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در سال 94 بیش از 19 هزار پرونده در بحث تصرفات غیرمجاز منجر به صدور حکم و رای نهایی شد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نشست خبری به رفع تصرف از اراضی غیرمجاز در استان های مختلف در سال 94 اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 19 هزار و 990پرونده منجر به حکم و صدور رای نهایی شد که از این تعداد 37 هزار و 297 هکتار از اراضی که به صورت غیرمجاز تصرف شده بود، رفع تصرف صورت گرفت و به بیت المال بازگردانده شد.
وی همچنین درباره ساخت وساز در روستاهای زنجان نیز گفت: تعدادی از این ساخت و سازهای غیرمجاز و تصرفاتی که در دو روستای این استان صورت گرفته بود، حکم تخریب داده شد و همچنین حکم قلع و قمع چند ساختمان غیرمجاز نیز صادر شده و در دستور اجرا قرار دارد .
سخنگوی قوه قضائیه گفت: همچنین از طریق دادستان و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به افرادی که ممکن است در آینده تصرفاتی را انجام دهند هشدار داده شد که اگر غیرمجاز ساخته شود، تخریب خواهد شد.
اعلام شکایت 185 نفر از خانواده شهدای حادثه منا
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در پرونده حادثه منا 185 نفر از خانواده شهدا اعلام شکایت کردند.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نشست خبری به پرونده حادثه منا اشاره کرد و افزود: در حادثه منا در مجموع 440 نفر از کسانی که به صورت مظلومانه به شهادت رسیدند تاکنون 185 نفر خانواده شهدا اعلام شکایت کردند.
وی ادامه داد: همچنین 11 نفر از کسانی که در آن حادثه مصدوم شدند نیز در این خصوص شکایت کردند که پرونده در مرحله رسیدگی در دادسراست و هنوز این شکایت ها منجر به صدور حکم نشده است.
محسنی اژه ای همچنین به سالروز یکی از شکست های آمریکا در مقابل جندالله اشاره کرد و گفت: شیطان بزرگ آمریکا با تکیه بر قدرت نظامی و اطلاعاتی خود در ابتدای انقلاب که هنوز جمهوری اسلامی همه ارکانش استقرار پیدا نکرده بود و نیروهای نظامی اطلاعاتی در آغاز کار بودند تلاش کرد اقدام غافلگیرانه ای علیه نظام داشته باشد اما با عنایت خداوند ریگ ها مأمور مبارزه با بالگردهای نظامی آمریکا شدند و همه آنها در آتش خشم الهی سوختند، ما این روز را که شبیه معجزه الهی بود گرامی می داریم.
پرونده سیگار مارلبرو برای رفع نقص به دادسرا ارجاع شده است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: پرونده سیگار مارلبرو برای رفع نقص به دادسرا ارجاع شده است .
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای درباره پرونده سیگار مارلبرو افزود: در این پرونده برای 8 نفر کیفرخواست صادر و به دادگاه ارسال شد اما دادگاه نقص گرفت که پرونده برای رفع نقص به دادسرا برگشت و اکنون در مرحله رفع نقص است.
سخنگوی قوه قضائیه همچنین درباره پرونده رشا و ارتشا در سازمان امور مالیاتی نیز افزود: در این خصوص گزارشی به دادستانی داده شد که با پیگیری ها تعدادی (در تهران) دستگیر شدند که از این افراد هزار و 500 میلیارد تومان فاکتور صوری کشف شده است.
محسنی اژه ای درباره پرونده بورسیه ها نیز گفت: در این خصوص روند رسیدگی را چندین مرتبه توضیح داده ام که تکرار نمیکنم اما پس از آن که ریاست قوه قضاییه به مقام معظم رهبری نامه ای نوشتند و از ایشان اجازه خواستند در این پرونده نیز مانند ماده 477 رسیدگی قطعی صورت گیرد و مقام معظم رهبری اجازه دادند، رئیس قوه قضائیه از وزارت علوم خواست کسانی که در این پرونده شاکی هستند آنها را معرفی کند که در این راستا تعدادی معرفی شدند .
وی ادامه داد: ریاست قوه قضاییه بعد از آن پرونده را ارجاع داد تا چند قاضی به موضوع رسیدگی و نظر نهایی خود را اعلام کنند تا اگر خلافی صورت گرفته است در دیوان عالی رسیدگی و نظر نهایی در این خصوص صادر شود .