عزم دولت برای توسعه نظام آبیاری نوین در کشور
امسال حدود 500 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی کشور به سامانه آبیاری نوین مجهز می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور به طرح مکانیزه شدن 250 هزار تا 500 هزار هکتار زمین کشاورزی درسطح کشور اشاره کرد و گفت : توسعه نظام آبیاری نوین در چهار محال و بختیاری به خوبی صورت گرفته است و برای کشت اقتصادی و افزایش بهرهوری باید سهم این استان از طرح کشوری افزایش یابد.
سید حمید پورمحمدی در جلسه توسعه امور تولیدی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه باید سند چشمانداز 20 ساله خصوصا در بخش تولید مورد توجه ویژه قرار گیرد گفت: بر اساس این سند باید رشد در حوزههای مختلف سریع و کشور بر قله پیشرفت و اقتصاد منطقه قرار گیرد ، اما به دلیل تحریمهای ظالمانه ، سرعت این پیشرفتها پایین بوده است.
وی با اشاره به اینکه ایران از ده سال گذشته تا به امسال در حوزه رشد اقتصادی در رده سوم منطقه قرار گرفته و اختلاف با دو کشور دیگر زیاد شده است، افزود: رشد اقتصادی کشور در حدود 2.4 درصد است و باید طبق برنامهریزیهای به عمل آمده به هشت درصد برسد و با توجه به سند چشمانداز این عقب ماندگیها جبران شوند.
پورمحمدی افزایش میزان سرمایهگذاری را یکی از راههای جبران عقبماندگیها اعلام کرد و گفت : هر جایی که جاذبهای وجود داشته باشد سرمایهگذاران را به خود جلب میکند و حضور تعداد بیشتر سرمایهگذاران در چهار محال و بختیاری نشان از همکاری مسئولین استان دارد .
معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی بهرهوری را یکی دیگر از راههای پیشرفت اعلام کرد و گفت: با استفاده از صنایع فرسوده، تکنولوژی ناکارآمد و تخریب محیط زیست میزان بهرهوری کاهش مییابد.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت بخش تولید در اقتصاد مقاومتی کشور برعهده معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی است، افزود: در این بخش 11 قسمت وجود دارد که سه بخش مهم در چهارمحال و بختیاری یعنی صنعت، کشاورزی و گردشگری هم جزء آنها هستند.
معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی اظهار کرد: در حوزه کشاورزی 17 برنامه در کتابی برای چهارمحال و بختیاری تدوین شده است که در آن برنامههای یک ساله، دو ساله، پنج ساله و 10 ساله تا پایان سند چشمانداز و افرادی که باید در این زمینه پشتیبانی لازم را انجام دهند مشخص شده است.