مدیرعامل برق منطقه ای تهران گفت: نصب تجهیزات برق نسبت به ساخت و ساز مسکن مهر در دو منطقه پردیس و پرند عقب نیست.
غلامرضا خوش خلق در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست خبری امروز افزود: دو طرح بزرگ مسکن مهر در پردیس و پرند نیاز به سرمایه گذاری شبکه فوق توزیع دارد گرچه سرعت ساخت و ساز مسکن مهر نیز همانند قبل نیست، تأسیسات برق نیز همگام با ساخت و ساز پیش می رود.
وی گفت: برق منطقه ای تهران 32 مشترک بزرگ صنعتی دارد که هشت درصد مصرف برق منطقه ای تهران را به خود اختصاص می دهد و به عبارت دیگر این تعداد مشترکان دو و نیم میلیارد کیلووات ساعت برق مصرف می کنند.
مدیرعامل برق منطقه ای تهران با اشاره به اینکه هشت میلیون و 200 هزار مشترک در برق منطقه ای تهران وجود دارد افزود: هشتاد درصد این مشترکان برق را مشترکان خانگی تشکیل می دهد که 33 تا 35 درصد مصرف را به خود اختصاص دادند.
وی اضافه کرد: 25 درصد مشترکان کل کشور در محدوده برق منطقه ای تهران که شامل سه استان تهران، البرز و قم می شود، قرار دارند.
خوش خلق گفت: در برق منطقه ای تهران 12 هزار مگاوات ظرفیت اسمی نیروگاهی وجود دارد که حدود 9 هزار مگاوات برق تولید می شود. همچنین 10 هزار کیلومتر مدار شبکه انتقال و فوق توزیع داریم و 300 ایستگاه فوق توزیع در این محدوده نصب شده است.
وی درباره تولید پراکنده برق از مولدهای کوچک که در نزدیکی محل مصرف نصب می شود نیز گفت: موافقتنامه ساخت پنج هزار و 600 مگاوات نیروگاه پراکنده امضاء شده است و برای 9 هزار و 25 مگاوات مولد کوچک تولید پراکنده پروانه صادر شده است و در حال حاضر 150 مگاوات مولد کوچک در حال بهره برداری است.
مدیرعامل برق منطقه ای تهران با اشاره به اینکه در محدوده برق منطقه ای تهران شش نیروگاه برقآبی وجود دارد افزود: در مجموع 1570 مگاوات ظرفیت نیروگاه های برقآبی برق منطقه ای تهران است.
وی با اشاره به اینکه پارسال به خاطر ظرفیت سازی، تعمیرات و تعطیلات صنایع در زمان اوج تابستان و انتقال ساعت کار کارخانجات به شب همچنین کم شدن تولید به صنایع ، رشد صنعت برق کمتر از یک درصد بود پیش بینی می شود امسال تولید افزایش یابد و میزان مصرف برق به 10 هزار مگاوات برسد.