مازندران
برداشت خیار محلی در جویبار
پیش بینی می شود 85 میلیارد و 670 میلیون تومان ارزش ریالی محصول تولیدی شهرستان جویبار باشد
برداشت خیار محلی در جویبار آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیر جهاد کشاورزی جویبار از آغاز برداشت خیار محلی به روش سنتی در این شهرستان خبر داد.
به گفته سلیمان حاتم نژاد کشاورزان این شهرستان برای بهره گیری بهینه از زمین های کشاورزی و با استفاده از پوشش پلاستیک، از آغاز فصل زمستان کار آماده سازی را آغاز کردند و اکنون فرصت باردهی این محصول با عطر و طعم منحصر به فرد است.
وی با اشاره به اینکه امسال 400 هکتار از مزارع این شهرستان به کشت خیار به دو روش سنتی و گلخانه ای اختصاص دارد که 350 هکتار آن ویژه روش سنتی است پیش بینی کرد 85 میلیارد و 670 میلیون تومان ارزش ریالی محصول تولیدی این شهرستان باشد.
سالانه بیش از 10 هزار و 700 تن خیار در جویبار تولید می شود و 700 نفر به صورت مستقیم و 1200 تن هم فصلی در این بخش فعالیت می کنند.
اگرچه در روش سنتی تولید خیار همچون روش گلخانه ای از پوشش پلاستیک برای تولید محصول استفاده می شود اما نوع محصول تولیدی در روش گلخانه ای، درختی است و البته پوشش پلاستیکی هم در روش سنتی فقط برای حفظ محصول از گزند سرماست و با مناسب شدن هوا از روی بوته ها برداشته می شود، در حالی که در روش گلخانه ای کاشت، داشت و برداشت در داخل پوشش پلاستیکی است.