در پی مداخله نظامی آمریکا در جهان
جنگ افروزی باعث کاهش ذخیره زرادخانه آمریکا شده است
فرمانده نیروی هوایی آمریکا نوشت، «با سرعت بسیار بیشتری که بتوان جایگزین کرد ، از مهمات استفاده می کنیم
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری
صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی گلوبال پست، مداخله مستقیم نظامی آمریکا و حمایت هایش از عملیات نظامی در منطقه باعث شده است، میزان استفاده پنتاگون از مهمات نظامی بسیار بیشتر از روند تولید آنها باشد.
جنگ های هوایی کنونی در خلیج فارس به کاهش غیرمنتظره زرادخانه مهمات هوا به زمین پنتاگون منجر شده است و واشنگتن نمی تواند به سرعت مشکل پشتیبانی [و تامین سلاح] را حل کند. پنتاگون چند ماه وقت لازم دارد تا این مشکل را حل کند.
روزنامه یو اس ای تو دی به نقل از ژنرال مارک ولش، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در ماه دسامبر نوشت، «با سرعت بسیار بیشتری که بتوان جایگزین کرد، از مهمات استفاده می کنیم».
از آن زمان اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا از کنگره خواسته است تا در بودجه 2017 این وزارتخانه، بودجه ای را برای تامین 45 هزار بمب هوشمند، در نظر گیرد. اما احیای زرادخانه مهمات زمانبر خواهد بود.
مداخله نظامی به رهبری آمریکا ضد (گروه تکفیری صهیونیستی) داعش، پروازهای عملیاتی و بمباران هایی را در عراق و سوریه دارد. آمریکا که اکثر این عملیات را انجام می دهد، اهداف داعش را با بمب های هدایت شونده و لیزری، موشک های هوا به زمین بمباران می کند. اجرای این ماموریت ها برای آمریکا هزینه های بسیار زیادی دارد.
در جنگ با داعش، آمریکا و متحدانش، حریم هوایی را کنترل می کنند و به هواپیماهایشان اجازه می دهند در ارتفاع پایین و نزدیک به اهداف پرواز کنند. خلبان ها می توانند به اهداف نزدیک شوند زیرا در حال جنگ با دشمنی که سلاح های پیشرفته دارد ، نیستند و این امر به آنها اجازه می دهد از مهمات هدایت شونده با برد کوتاه تر اما با دقت بیشتر استفاده کنند.
در سال 2015 ، آمریکا بیش از 20 هزار بمب و موشک هدایت شونده در عراق و سوریه شلیک کرده است. در ماه های اخیر، آمریکا بمب های بیشتری را به متحدان خود در منطقه داده است.
کشورهای حوزه خلیج فارس -به ویژه عربستان و امارات کمتر در جنگ با داعش فعال بوده اند و در عوض تلاش های نظامی شان را از ماه مارس 2015 به مقابله با گروهی متمرکز کرده اند که اکثر بخش های کشور عربی همسایه یعنی یمن را تحت کنترل گرفته اند.
ائتلاف به رهبری عربستان با حمایت آمریکایی ها- با استفاده از مهمات ساخت شرکت های آمریکایی همچون ریتیون، بویینگ، جنرال داینامیک و لاکهید مارتین، یمن را بمباران می کند. آنها بمب ها و موشک های هوشمند آمریکایی را از طریق قراردادهایی که برای بیش از یک دهه با وزارت خارجه آمریکا امضا کرده، خریداری کرده است.
پس از نشست کمپ دیوید در ماه مه 2015، آمریکا فروش مهمات به ارزش یک میلیارد و 290 میلیون دلار به عربستان را تصویب کرد. عربستان سعودی قصد داشت با خرید این مهمات بمب هایی را که در جنگ یمن استفاده کرده بود، جایگزین کند. آمریکا همچنین فروش بمب های هدایت شونده به ارزش 380 میلیون دلار را به امارات تصویب کرده است.
هرچند آمریکا به طور معمول درباره سلاح هایی که به مشتریان خارجی اش تحویل می دهد، گزارش نمی کند، اما دیوید مک کیبی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ژانویه سال جاری به هفته نامه دیفنس نیوز گفت، دولت آمریکا و صنعت در سال 2015، 4500 مهمات هدایت شونده بسیار دقیق را به کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس تحویل داده اند که 1500 عدد آن به طور مستقیم از زرادخانه نظامی آمریکا تحویل گرفته شده است.