ایتالیایی ها عاشق آبگوشت سنتی ایران
به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از رم ، دیزی که به تازگی در یکی از رستوران های ایرانی در شهر رم سرو می شود ، طرفداران ایتالیایی زیادی پیدا کرده است.
یکی از ایتالیایی ها که در رستوران تنور در پایتخت ایتالیا مشغول خوردن دیزی بود به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رم گفت: دیزی غذای بسیار خوشمزه ای است. دوستانم به من سفارش کرده بودند حتما برای خوردن این غذای سنتی ایرانی به این رستوران بیایم.
یک شهروند دیگر ایتالیایی گفت: دیزی غذای بسیار لذیذی است و من و همسرم در یک هفته گذشته برای خوردن این غذای خوشمزه ایرانی دو بار به این رستوران آمده ایم.
ایتالیایی ها از دیزی خوشمزه ایرانی استقبال کرده اند. البته خوردن آبگوشت برای ایتالیایی های تازه کار ، چندان آسان نیست و باید کمی آموزش ببینند.
وقتی صحبت از غذاهای سنتی ایرانی می شود آبگوشت در کنار چلوکباب ، بیش از هر غذای دیگر ایرانی به ذهن هر کس خطور می کند. البته خیلی ها اعتقاد دارند طعم و مزه آبگوشت با نان سنگک تکمیل می شود که متاسفانه این نان سنتی ایران فعلا در ایتالیا وجود ندارد.
همزمان با آغاز نوروز 95 برای نخستین بار در ایتالیا دیزی در منوی ثابت این رستوران ایرانی در رم به مشتریان ارائه می شود.