سردار کارگر:
45 شناسنامه برای یادمانهای راهیان نور تهیه کردیم
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور از تهیه 45 شناسنامه برای یادمان های راهیان نور خبرداد و گفت: نقش صدا و سیما در افزایش کمی و کیفی راهیان نور بی بدیل است.
سردار سرتیپ بسیجی دکتر بهمن کارگر در مصاحبه اختصاصی با
خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه صدا و سیما ارتقاء کمی و کیفی چشمگیری در برنامه های خود داشت افزود: یکی از کارهای خوبی که امسال در راهیان نور انجام شد، احداث قرارگاه رسانه ای راهیان نور کشور است که مسئولیت آن با صدا و سیماست و واقعا جای تشکر دارد.
وی گفت: صدا و سیما امسال 9 مرکز به عنوان مرکز خط مقدم در قرارگاه رسانه ای خود در 7 استان قرار داد که دو مرکز در استان خوزستان، دو مرکز در آذربایجان غربی و بقیه استان ها نیز هر کدام یک مرکز قرار دارد.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور با بیان اینکه نقش صدا و سیما در افزایش زائران راهیان نور بی بدیل است، گفت: سال 84 تعداد بازدید کنندگان از مناطق راهیان نور، 400 هزار نفر بود اما اکنون سالانه بیش از 5 میلیون نفر برای بازدید به این مناطق می روند.
وی افزود: یکی از دستگاه هایی که نقش فوق العاده موثری در این کار داشته، صدا و سیماست و در همین ایام عید نیز دیدیم که فعال ترین دستگاه صدا و سیما بود و در بازدیدی هم که از مناطق داشتیم دیدیم که دوستان صدا و سیما پای کار هستند و سخت تلاش می کنند.
سردار کارگر گفت: امسال در تمام برنامه های جاری صدا و سیما به موضوع راهیان نور پرداخته شد و حتی از طرف برنامه خندوانه آقای بقایی به منطقه شلمچه رفته بود که کار بسیار زیبایی است.
وی افزود: همچنین یکی دیگر از کارهای خوبی که امسال در خود صدا و سیما انجام شد، رادیو بهاران و استودیو سیمای بهاران بوده که مختص صدا و سیماست.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: یکی دیگر از کارهای خوبی که در مناطق عملیاتی راهیان نور انجام می شود، ساماندهی فعالیت خبرنگاران افتخاری است که در مناطق دفاع مقدس حضور دارند.
وی افزود: 250 خبرنگار افتخاری در سراسر این مناطق فعالیت می کنند و تلاش آنها به ویژه در ایام نوروز قابل توجه است.
سردار کارگر در ادامه به جشنواره رهآورد سرزمین نور اشاره کرد و گفت: این جشنواره از 20 اسفند تا آغاز سال جدیددر مجموعه راهیان نور برگزار شد که این کار نیز یک کار زیبای فرهنگی بود و هر شب یکی از دستگاه ها مسئولیت برگزاری آن را بر عهده داشت.
وی افزود: امسال 32 هزار اثر فرهنگی به دبیرخانه جشنواره رسید که شامل فیلم، عکس و دل نوشته است و حتی فیلم های مستند، فیلم های نمایشی کوتاه نیز به جشنواره راه یافتند.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور در ادامه به اجرای نمایش بزرگ فصل شیدایی در خرمشهر اشاره کرد و گفت: به مدت 10 شب این نمایش اجرا شد که از خود عوامل سینما و تئاتر در این کار شرکت کردند.
وی افزود: 250 نمایش رزمی - فرهنگی داشتیم که خیلی مورد استقبال بازدیدکنندگان راهیان نور قرار گرفت.
سردار کارگر در ادامه به شناسنامه دار شدن یادمان های مناطق راهیان نور اشاره کرد و گفت: این یادمان ها در جاهایی انتخاب شده اند که یک حادثه بزرگ دوران مقدس در آن مناطق اتفاق افتاده است.
وی افزود: تاکنون 45 شناسنامه برای این یادمان ها تهیه کرده ایم که حدود 300 هزار شمارگان داشته که همه اینها چاپ شده و در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفته و هر کدام از کتابچه ها نیز، تابلوی یک یادمان است.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور در ادامه به بحث نفوذ دشمنان اشاره کرد و گفت: یکی از راه هایی که می توان جلوی نفوذ دشمن را گرفت، برگزاری اردوهای راهیان نور است.
وی افزود: راهیان نور یک نماد وحدت ملی در میان مردم است چون هر کس با هر سلیقه ای و تفکری در این مناطق حضور پیدا می کند و از عرق ملی و اسلامی برخوردار است.
سردار کارگر گفت: البته یکی از کارهایی که در بحث راهیان نور انجام می دهیم، این است که جلوی ورود مسائل جناحی به این حوزه را می گیریم و در واقع در آنجا کارهای سیاسی به معنای جناحی انجام نمی شود.
وی همچنین به حضور مسئولان اجرایی در ایام نوروز در مناطق راهیان نور اشاره کرد و افزود: 4 نفر از اعضای هیات دولت در ایام نوروز در این مناطق حاضر شدند که از جمله آنها معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و رئیس بنیاد شهید بودند.
وی ادامه داد: در شورای سیاست گذاری راهیان نور حدود 5 نفر از دولت شرکت می کنند که در حد معاون وزیر هستند و از وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد کشاورزی، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نماینده تام الاختیار رئیس جمهور در جلسات شورا حضور دارند.